-->
1907 Fenerbahçe Espor, Dünya Şampiyonası’na Çifte Galibiyetle Fırtına Gibi Başladı

Çin’de büyük mücadelenin ilk gününde çifte galibiyet geldi League of Legends Şampiyonluk Ligi 2017 Türkiye Büyük Finali Şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor’un Dünya Şampiyonası heyecanı çifte galibiyetle başladı. D grubundaki rakipleri Hong Kong Attitude ve Rampage ile oynadığı ilk gün maçlarını kazanan 1907 Fenerbahçe Espor, grup aşamasına yükselme yolunda önemli bir avantaj elde etmiş oldu. TBF […]

25.09.2017 | ulasufuk

Çin’de büyük mücadelenin ilk gününde çifte galibiyet geldi

League of Legends Şampiyonluk Ligi 2017 Türkiye Büyük Finali Şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor’un Dünya Şampiyonası heyecanı çifte galibiyetle başladı.
D grubundaki rakipleri Hong Kong Attitude ve Rampage ile oynadığı ilk gün maçlarını kazanan 1907 Fenerbahçe Espor, grup aşamasına yükselme yolunda önemli bir avantaj elde etmiş oldu.

TBF 2017 Şampiyonu unvanıyla bu yıl Çin’de düzenlenen League of Legends Dünya Şampiyonası ön elemelerinde ülkemizi temsil eden 1907 Fenerbahçe Espor, şampiyonadaki ilk gününde oynadığı maçlarda çifte galibiyete imza attı.

Ön eleme aşaması D grubunda yer alan sarı lacivertli temsilcimiz, oynadığı ilk maçta gruptaki iddialı rakibi Hong Kong Attitude’u yaklaşık 50 dakika süren başa baş bir mücadelenin sonunda alt etmeyi başardı. Günün ikinci maçında rakibi Rampage karşısında üstünlüğü bir an olsun elden bırakmayan 1907 Fenerbahçe Espor, zorlanmadan zafere ulaştı.

Sarı lacivertli ekibin 26 Eylül Salı günü oynayacağı maçlar Türkiye saatiyle 10.00 ve 12.00’da başlayacak. Espor ve LoL tutkunları, şampiyona süresince sosyal medyada takımlarını desteklemek için #VadininBoğası etiketiyle mesajlarını paylaşabilecek.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!