-->
World of Tanks’in Müziklerini Sabaton ve Silent Hill’den Hatırlayacağınız Akira Yamaoka Besteledi

Mükemmel şarkılar ve ses efektleriyle tank savaşları şimdi daha da heyecan verici World of Tanks oynarken çok yakında kulaklarınızda sadece önünüzde uzanan savaş meydanında patlayan toplar değil, altında ünlü müzisyenlerin imzası olan muhteşem şarkılar da yankılanacak. İsveçli heavy metal grubu Sabaton ve Silent Hill serilerine müzikleri ile hayat veren Japon müzisyen Akira Yamaoka imzalı şarkılar, […]

16.08.2017 | ulasufuk

Mükemmel şarkılar ve ses efektleriyle tank savaşları şimdi daha da heyecan verici

World of Tanks oynarken çok yakında kulaklarınızda sadece önünüzde uzanan savaş meydanında patlayan toplar değil, altında ünlü müzisyenlerin imzası olan muhteşem şarkılar da yankılanacak. İsveçli heavy metal grubu Sabaton ve Silent Hill serilerine müzikleri ile hayat veren Japon müzisyen Akira Yamaoka imzalı şarkılar, çok yakında tanklarınızın pasını attıracak.

World of Tanks ses tasarımcıları oyunculara en gerçekçi ses efektlerini sunmak için canla başla çalışıyor, mevcut efektleri ve sesleri sürekli geliştirmeye devam ediyorlar. Bu doğrultuda attıkları yeni adım ise her harita için farklı olarak tasarlanmış ses efektleri ve o haritaya özel bir geri plan şarkısı. World of Tanks’in yeni arka planını oluşturacak bu parçalar için ses tasarımcıları, dünyaca ünlü müzisyenlerle iş birliğine girişmiş bulunuyorlar.

World of Tanks Pazarlama Direktörü Maxim Chuvalov, konuyla ilgili düşüncelerini şu sözlerle ifade etti, “Müzik, World of Tanks deneyiminin önemli bir bölümünü oluşturuyor. Bu düşünceyle hazırlanan yeni oyun müziklerinin oyuna yepyeni bir boyut katacağına inanıyoruz. Sabaton ve Akira Yamaoka gibi yetenekli müzisyenlerle çalışmak bizler için benzersiz bir deneyim. Yamaoka-san’ın yeni şarkısı çok yakında sizlerle olacak. Bugün itibariyle ise kendileri de sağlam World of Tanks oyuncuları olan Sabaton ile çektiğimiz video klibi yayına alıyoruz. Oyuncu topluluğumuz içinde yer alan yeteneklerin oyuna birebir katkıda bulunabildiği alanlar yaratmak bize heyecan veriyor.

“En ünlü şarkılarımızdan Primo Victoria için Wargaming işbirliği ile çekilen bu video bize heyecan veriyor,.” şeklinde konuşan Sabaton’un basçısı Pär Sundström, sözlerini, “Klibin çekimi İsveç’teki Arsenal Tank Müzesi’nde gerçekleştirildi. Gerçek bir tank kullanma şansını elde ettik ve hatta tankla bir duvarın içinden geçtik. Muhteşem bir deneyimdi. Severek oynadığımız bir oyuna direkt içerik geliştirme fırsatı bulduğumuz ve yaptığımız şarkılar oyunda kullanılacağı için ayrıca mutluyuz,” şeklinde tamamladı. Ünlü Alman yönetmen Zoran Bihac tarafından Primo Victoria için çekilen bu videoyla birlikte Wargaming, Tank Metal diyebileceğimiz yeni bir müzik türünün doğuşuna vesile olur mu dersiniz?

Dahası da var! Yarın itibariyle Strv 81 Primo Victoria tankı World of Tanks PC sürümünde yerini alıyor. Bu tankın tüm mürettebatının Sabaton üyeleri olduğunu ve grubun oyun içi versiyonlarının seslendirmelerini yaptıklarını da belirtelim.

Wargaming, Sabaton ve Akira Yamaoka işbirliği ilk kez Avrupa’nın en büyük oyun fuarı gamescom 2017’de sahne alacak. Ünlü müzisyenler 23 Ağustos Çarşamba günü saat 19:00 itibariyle, Wargaming’in Hall 8’de yer alan devasa standında bulunan etkinlik sahnesine çıkacak ve seyircilere unutulmaz bir konser verecekler.

Şimdi arkanıza yaslanın ve Wargaming Sabaton işbirliğiyle çekilen Prima Victora videosunun keyfine varın: https://www.youtube.com/watch?v=iT8MCiY44DA&feature=youtu.be



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!