-->
Merakla Beklediğimiz 10 Ps4 Exclusive Oyunu

Hayatımız Oyun ekibi olarak merakla beklediğimiz birbirinden güzel beklemeye değer 10 Ps4 Exclusive oyununu sizler için derledik. İşte 2017 ve 2018 için en çok beklenen PS4 Exclusive yapımları ve çıkış tarihleri   10. Uncharted The Lost Legacy     Çıkış Tarihi: 22 Ağustos 2017 Yapımcı: Naughty Dog The Last of Us ve Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu gibi beğenilen […]

21.08.2017 | ulasufuk

Hayatımız Oyun ekibi olarak merakla beklediğimiz birbirinden güzel beklemeye değer 10 Ps4 Exclusive oyununu sizler için derledik.

İşte 2017 ve 2018 için en çok beklenen PS4 Exclusive yapımları ve çıkış tarihleri
 

10. Uncharted The Lost Legacy

 

 
Çıkış Tarihi: 22 Ağustos 2017
Yapımcı: Naughty Dog

The Last of Us ve Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu gibi beğenilen yapımların ardındaki geliştiricinin bu yeni yapımında hızlı aksiyonun ve heyecanlandıran tehlikelerin olduğu yeni bir yolculuğa çıkacaksınız.

Meşhur antik Hindistan’ın kutsal eserini geri almaya ve acımasız bir savaştan uzak durmaya çalışan Chloe Frazer, en son Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu’nda görünen paralı asker Nadine Ross’un yardımını almak zorunda.

Birlikte Hindistan’ın dağlarının derinlerine inecek, kutsal eserin gizemini ortaya çıkarmak için birlikte çalışmayı öğrenecek, acımasız rakiplerine karşı savaşarak ilerleyecek ve bölgenin kaosa sürüklenmesine mani olacaklar…

 

9. Knack 2

 

 
Çıkış Tarihi: 5 Eylül 2017
Yapımcı: Quantic Dream

Ortamdaki en küçük kahraman ile büyük düşünmenin vakti geldi. Eğlence dolu ve boyut değiştirme becerisine sahip kahraman Knack’in güçlenip günü kurtarmaya hazırlandığı, büyük çeşitlilik gösteren savaş, platform ve bulmaca dünyasına hoş geldiniz.

Dar geçitleri aşmak için küçülün, küçücük girişlerden gizlice geçin ve düşman saldırılarından kaçın ya da Knack’i büyüterek düşmanlarını ezip geçebilen devasa bir goleme dönüşmesini sağlayın. Baş döndüren tekme ve yumruklardan yıkıcı etkiye sahip darbelere ve uzun menzilli yakalama saldırılarına kadar 20 farklı hareketi gerçekleştirin.

 

8. Shadow of the Colossus

 

 
Çıkış Tarihi: 2018
Yapımcı: Quantic Dream

Bluepoint Games önderliğindeki oyun, Fumito Ueda’nın asıl macerasındaki duygu, yoğunluk ve güzelliğin şaşırtıcı şekilde yenilenmiş sürümüyle karşınıza çıkacak. Gelişmiş görseller ve artırılmış performans sayesinde, her destansı anınız her zamankinden daha nefes kesici ve daha unutulmaz olacak.

Amacınızın 16 dev yaratığı alt ederek bir kızı hayata döndürmek olduğu bir maceraya atılın. Yalnızca zekânızı, büyülü kılıcınızı ve okunuzu kuşandığınız oyunda, sadık atınızla alabildiğine uzanan doğa manzaralarındaki Devlerin peşine düşün. Ama şunu unutmayın: Her devin belirli bir zayıflığı var ve bu zayıflığı bulmak gerçekten de zor olacak. Keşif, platform, bulmaca çözme ve aksiyonu, heyecan verici şekilde harmanlayan bir macera sizi bekliyor…

 

7. Gran Turismo Sport

 

 
Çıkış Tarihi: 17 Ekim 2017
Yapımcı: Polyphony Digital

Ödüllü Gerçek Yarış Simülatörü serisi ilk kez PlayStation 4’e gelerek sizi gerçekten heyecanlandıracak yarışlara sokmak için yüksek oktanlı pistlere yolluyor.

FIA (Fédération Internationale de l’Automobile) ile direksiyonu paylaşan Polyphony Digital, sıradan sürücülerden otomobil tutkunlarına kadar herkesin rahatça oynayabilmesi amacıyla titizlikle ayarlanmış bir oyun tasarladı.

 

6. Detroit: Become Human

 

 
Çıkış Tarihi: 2018
Yapımcı: Quantic Dream

İnsanların ve androidlerin pamuk ipliğine bağlı bir şekilde birlikte yaşadığı Detroit’in gelecek kurgulu bir vizyonuna adım atın ve verdiğiniz kararlarla hikâyeyi siz oluşturun.

Karakterlerin çok sayıda olası kaderini keşfedin ve dallanıp budaklanan bir öyküde onlara yol göstererek karmaşık şahsi ikilemlerle ve varlıklarının doğasını sorgulatacak büyük soruyla karşılaştırın.

 

5. Days Gone

 

 
Çıkış Tarihi: 2018
Yapımcı: SIE Bend

Eski kanun kaçağı motorcu Deacon St. John’u yönetin: Bir avare, bir ödül avcısı, insanlığın gezgin eseri. Küresel bir salgın sonrasında mahvolmuş bir dünyada St. John, insanlığın son kurtulanları tarafından ıssızda kurulan ‘güvenli’ kamplardan çıkıp bozuk yollarda şansını denemek ister.

Pasifiğin kuzey batısında, arka planda yanardağın izi bulunan Days Gone sizi Freaker’lar olarak bilinen insan canavarlar tarafından mahvedilen bir dünyayı keşfetmeye davet ediyor. Issız topraklar boyunca erzaklar, kaynaklar ve hepsinden ötesi, devam etmek için bir sebep uğruna mücadele edin.

 

4. The Spider-Man

 

 
Çıkış Tarihi: 2018
Yapımcı: Insomniac Games

Marvel ve Insomniac Games ekipleri bir araya gelerek yepyeni ve otantik bir Spider-Man hikâyesi oluşturdu. Bu daha önce tanışmadığınız ya da bir filmde görmediğiniz bir Spider-Man değil. Bu New York Şehri’nde büyük suçlarla savaşarak epey deneyim kazanmış bir Peter Parker. Aynı zamanda New York halkının kaderini omuzlarında hissederken karmaşık kişisel hayatını ve kariyerini dengelemek için mücadele ediyor.

 

3. God Of War

 

 
Çıkış Tarihi: 2018
Yapımcı: Santa Monica

God of War değişti… ve bu sizin bildiğiniz Kratos değil.

Klasik hikâyenin müthiş bir yeniden anlatımını keşfederken zorlu ve bilinmedik bir yol sizi bekliyor. Oğlu uğruna daha iyi bir adam olmak isteyen Kratos’un olgunlaşma ve şiddet üzerine derin ve düşündüren yolculuğuna katılın. Canavarlarla, ejderhalarla ve tanrılarla dolu bir dünyada sorumluluk duygusunun ağırlığı omuzlarınızdadır ve hayatınız kanla ve kaosla doluyken, geleceği korumak için geçmişinizde yaptığınız hataları nasıl engelleyebileceksiniz?

 

2. Death Stranding

 

 
Çıkış Tarihi: Belli Değil
Yapımcı: Kojima Productions

Death Stranding, Kojima Productions tarafından geliştirilen. Hideo Kojima’nın Sony çatısı altında geliştirdiği ilk oyun.

 

1. The Last of Us: Part II

 

 
Çıkış Tarihi: Belli Değil
Yapımcı: Naughty Dog

Heyecanlı, yürek parçalayıcı ve duygu yüklü bir macera sizi bekliyor – Naughty Dog’un fenomen olmuş oyununun devamında Ellie ve Joel destansı bir yolculuk için geri döndü.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!