-->
En İyi 10 Ps4 Exclusive Oyunu

Hayatımız Oyun ekibi olarak şimdiye kadar Ps4 platformuna çıkmış en iyi 10 Exclusive oyunu sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Öncelikle bu eşsiz güzellikteki oyunları bizlere sunan tüm oyun firmalarına Saygı ve Sevgilerimizi sunuyoruz. Exclusive oyunlar sizlerinde bildiği gibi sadece o platform için hazırlanan ve oyun platformlarının can damarını oluşturan nadide oyunlarıdır. Bunlardan çoğu Efsane oyunlar arasına girmiş […]

21.08.2017 | ulasufuk

Hayatımız Oyun ekibi olarak şimdiye kadar Ps4 platformuna çıkmış en iyi 10 Exclusive oyunu sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Öncelikle bu eşsiz güzellikteki oyunları bizlere sunan tüm oyun firmalarına Saygı ve Sevgilerimizi sunuyoruz.
Exclusive oyunlar sizlerinde bildiği gibi sadece o platform için hazırlanan ve oyun platformlarının can damarını oluşturan nadide oyunlarıdır. Bunlardan çoğu Efsane oyunlar arasına girmiş ve seri haline dönüşmüşlerdir. İşte o başyapıtlardan bizlere göre en iyi on tanesi…
 

10. KILLZONE SHADOW FALL

 

 

Kendi dünyalarının yıkımından kaçtıktan üç asır sonra Helghast sığınmacıları, Vekta gezegenindeki insan kuzenleriyle bir arada yaşamaktaydılar. Toplumları büyük bir duvar bölmüş, akla gelmez bir başarı mümkün olmuştu, yine de savaşların üzerinden asırlar geçse de bıraktıkları yaralar öyle kolay kolay unutulmayacaktı…

Shadow Marshal Lucas Kellan olarak, insan kardeşlerinizi savunmaya and içtiniz lakin gizemli ve ölümcül dişi Helghast askeri Echo ile yüz yüze geldiğinizde bu kadim çekişmenin ve de kendinizin yeni yüzünü keşfedeceksiniz.

 

9. INFAMOUS SECOND SON

 

 
Onlardan korkan bir toplulukla çevrili süper insanlar, acımasızca avlandı ve Department of Unified Protection tarafından hapse atıldı.

Delsin Rowe güçlerini keşfettiğinde kaçmak zorunda kalmıştı, diğer süper insanları ararken takıntılı D.U.P.’dan sevdiklerini kurtardı lakin D.U.P. şimdi onun peşinde. Gittiği yolda yaptığı seçimler, etrafındaki herkesin geleceğini değiştirecektir.

 

8. DRIVECLUB

 

 
DRIVECLUB, tamamen sizinle ve arkadaşlarınızla ilgilidir. Takım çalışmasıyla ilgilidir, herkesin birbiri için verdiği mücadeleler ve beraber kazandıkları ödüllerle ilgilidir ve hepsinden önemlisi her yarışta paylaşılan heyecan ile ilgilidir.

Sizi ve arkadaşlarınızı kalıcı olarak bağlar, deneyimlerinizi her zaman paylaşmanıza, kapışmalar gönderip almanıza ve takımınızın performansı ile hızlanmanıza olanak tanır.

 

7. THE LAST GUARDIAN

 

 
Tuhaf ve gizemli bir diyarda yoldaşlık, güven ve sıra dışı maceralar üzerine unutulmaz bir hikâye, Japan Studio’dan geliyor.

Genç bir çocuk, Trico adında devasa, gizemli bir yaratıkla tanışınca çökmekte olan harabeler ve etraflarını saran kötü tehlikelerle yüzleşen ikili arasında hayatta kalmalarına yardımcı olacak derin, kırılamaz bir bağ oluşur.

 

6. GRAVITY RUSH 2

 

 
Kat ve Raven, Gravity Rush 2 ile geri dönerek bazen düşmenin uçmak gibi hissettirdiği baş döndürücü bir maceraya adım atıyor. Kat’in yeni yer çekimi değiştirme gücüyle yer çekiminin yönünü ve gücünü dilediğiniz gibi değiştirin.

Öyküye dayalı maceralar, zorluklar ve korkunç canavarlarla dolu geniş bir dünyayı keşfe çıkarak fizik kanunlarına hükmedin. Düşmanlarınızı daha önce hiç görülmemiş şekilde yenmek için güçlerinizi tamamen yok edilebilir bir ortamla birlikte kullanın.

Liderlik koltuğuna oturmak, değerli eşyalar bulmak veya hazine avına çıkmak için PS4’ün benzersiz Paylaşım işlevlerinden yararlanarak arkadaşlarınıza çevrimiçi meydan okuyun.

 

5. UNTIL DAWN

 

 
Sekiz arkadaş uzak bir dağ evinde mahsur kaldığında, ürkütücü olaylar gerçekleşir ve yalnız olmadıklarını anlarlar…

Korkudan titreyen gergin grupta panik hâkim. Dengesiz katilin kim olduğunu bulmaya çalışırken sekiz karakterin korkusuna ortak olun. Gelişmiş “kelebek etkisi” sistemiyle ölüm kalım kararları alın. Yaptığınız her şey hikâyenin gidişatını ve bütün karakterlerin kaderini ciddi biçimde değiştirecek.

 

4. NIOH

 

 
Kılıcınızı alın ve savaşçı devletlerin ve karanlık, kötü niyetli güçlerin Japonya’yı harabeye çevirdiği ve kana buladığı Sengoku dönemine seyahat edin ve ustasız kalmış samuray William olarak diyarlar boyunca şiddet dolu bir yolda ilerleyin.

Yumruk yumruğa vahşi savaşlar yapın, kılıçları, baltaları, mızrakları ve hatta savaş çekiçlerini hem insan hem de iblis düşmanlara karşı kullanın. Şiddetli çarpışmalardan sağ çıkın ve hatalarınızdan ders alın: Her ölüm sizi yeniden diriltir ve her diriltmede düşmanlarınızı alt etmek için daha iyi bir çözüme sahip olursunuz.

Ninja Gaiden ve Dark Souls serilerinden ilham alınarak yapılmış olan Nioh sizi gerçek bir samurayın direncini görmeniz için davet ediyor: En ölümcül düşmanların bile üstesinden gelmek için yeteneklerinizi ve sabrınızı, ölümün soğuk pençesindeyken bile sarsılmaz cesaretinizi gösterin.

 

3. BLOODBORNE

 

 
Demon’s Souls, Dark Souls ve Dark Souls II gibi efsanevi aksiyon rol yapma oyunlarının yaratıcıları Hidetaka Miyazaki ve FromSoftware, PlayStation 4 için özel olarak geliştirilmiş, amansız ve dur durak bilmeyen korkunun hakim olduğu, yepyeni, macera dolu bir RPG deneyimi olan Bloodborne oyununu sunuyor.

Her sokağa yayılan tuhaf bir endemik hastalıkla lanetlenmiş antik Yharnam kentinde sorularınıza cevaplar ararken aynı zamanda korkularınızla yüzleşin. Bu korkunç dünyada tehlike peşinizi hiç bırakmayan bir gölge gibi. Hayatta kalmak için en karanlık sırlarını öğrenmeniz gerekiyor.

 

2. HORIZON ZERO DAWN

 

 
Doğanın unutulmuş bir medeniyetin harabelerini ele geçirdiği yemyeşil bir post apokaliptik bir dünyada insanlığın direnişi ilkel avcı kabilelerinde devam etmektedir. Yeni yabani hayatta egemenliği, bilinmeyen bir kökene sahip korkusuz mekanik canavarlar olan Makineler tarafından gasp edilmiştir.
 

1. UNCHARTED 4: A THIEF’S END

 

 
Uncharted 3: Drake’s Deception’da yaşanan olayların üzerinden geçen üç yıldan sonra Nathan Drake, servet avcılığı dünyasını büyük ölçüde arkasında bırakır. Fakat Drake’in kardeşi Sam, hayatını kurtarması için ondan yardım ister ve Drake’e karşı koyamayacağı bir macera teklifi sunmasıyla kaderin yön değiştirmesi fazla uzun sürmez.

Kaptan Henry Avery’nin uzun zaman önce kaybolmuş hazinesinin peşine düşen Sam ve Drake, Madagaskar ormanlarının derinliklerindeki korsan ütopyası Libertalia’yı bulmak için yola koyulur. Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, oyuncuların Avery’nin hazinesini aramaları için orman adalarına, uzaklara yayılmış şehirlere ve karla kaplı dağlara kadar tüm dünyada geçen bir yolculuğa götürüyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!