-->
Agents of Mayhem İnceleme

Yok böyle bir eğlence!!! Oyun yapımcılarının hayal güçlerinin sınırı yok. Saints Row serisinin yaratıcılarından gelen en yeni açık dünya oyunu  Agents of Mayhem ile buluşmuş bulunmaktayız. Ama ne buluşma. Oyun çıkalı az bir zaman oldu ama etkisi uzun süre sürecek gibi. Zira oyunda yapılabilecekler o kadar fazla ki. Adeta oyun open world kavramına bir de […]

18.08.2017 | ulasufuk

Yok böyle bir eğlence!!!

Oyun yapımcılarının hayal güçlerinin sınırı yok. Saints Row serisinin yaratıcılarından gelen en yeni açık dünya oyunu  Agents of Mayhem ile buluşmuş bulunmaktayız. Ama ne buluşma. Oyun çıkalı az bir zaman oldu ama etkisi uzun süre sürecek gibi. Zira oyunda yapılabilecekler o kadar fazla ki. Adeta oyun open world kavramına bir de bu gözden bakın der gibi. Açık dünya demişken bu olaya oyunun getirdiği yeni bakış açısından bahsetmek istiyorum. Oyun bir GTA tarzında açık dünya değil bir Little Big Planet tarzında açık dünya sunuyor. Daha doğrusu oyunda yapılabilecekler GTA ile Little Big Planet karışımı gibi bir şey. Evet kulağa çok garip geliyor ama oyunda hayal gücünüz ile yapabilecekleriniz LBP de olduğu gibi sınırsız. Ayrıca gangster olarak yapabilecekleriniz ve dökeceğiniz kanın şekli de GTA da olduğu kadar sınırsız.

 

 

İnceleme’ye Agents of Mayhem hikayesinden başlamak istiyorum. Devil’s Night’a yapılan küresel saldırılardan sonra dünyanın şehirleri Legion’un Bakanlıkları tarafından ele geçirilmiştir. O güçlü kötü kahramanların adları Yedi Büyük Günah’ın ardından verilmiş ve Seul, Legion’un deli bilim adamları olan Gurur Bakanlığı’nın kişisel alanı. Doctor Babylon ve onun destekçileri de orada. Sen Super Agents’ın bir parçası olarak oynuyorsun, onların hepsinin kendi özgü bir görüntüsü, kişiliği, silahları ve yetenekleri var. Onların dünyayı ele geçirme planlarını durdurmak çalışıyoruz. Tam gaz eğlence daha bu aşamada kendini gösteriyor. Oyunun en güzel aşamalarından biri de burası. İsterseniz koca kafalardaki karakterler tarzında kafası kocaman tavşan olan altı efemine bir zenci olan karakter oluşturmak elinizde.

 

 

Evet oyunu en iyi bu şekilde tanımlayabiliriz. Tam gaz uçuk mu uçuk bir eğlence. Bir oyunda grafikten daha önemli şeyler var diyorsanız sizi böyle alalım. Oyun grafiksel olarak çok çok fazla şey vaat etmiyor ancak bu grafiksel olarak kötü olduğu anlamına gelmiyor. Oyunda eğlence, ses ve oynanabilirlik o kadar ön plandaki grafik umurunuzda bile olmuyor. Sonuçta oyun size tam gaz eğlence vaat ediyor ve bunu da çoook fazlasıyla sunuyor. Oyunda karakterinizi kendi zevkinize göre tasarladıktan sonra Seul şehrinin karanlık ve kanlı sokaklarına tepeden inme giriyoruz. Oyunda oynanış çeşitliliği o kadar fazla ki adeta yapabilecekleriniz sınırsız.

 

 

Oyundaki yan görevler oldukça fazla ve oyuna çok iyi entegre edilmiş. Oyundaki görevlerin çokluğu oynanış süresini de etkilemiş. Ayrıca ek görevlerin güzel entegre edilmesi nedeniyle bazen oyunun büyüsüne dalıp ana görevden uzaklaştığınız dahi olabiliyor. Tahmini 10 saatin üzerinde oynanış süresi oldukça tatminkâr. Elbetteki bu mümkün değil. Son zamanlarda oyun dünyasında çıkan aşırı ciddi savaş oyunlarından daral geldiyse, biraz dinlence, fazlasıyla uçukluk ve non-stop eğlence istiyorsanız Agents of Mayhem tam size göre.

 

Playstore’a Katkılarından Dolayı Teşekkür Ederiz.

Oyunu Satın Almak İçin Tıklayın



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!