-->
Acer’ın Güçlü Oyun Bilgisayarı Predator Helios 300 Serisi Türkiye’de!

Yeni Predator Helios 300 serisi, güçlü performansa sahip dizüstü oyun bilgisayarlarını her zamankinden daha erişilebilir hale getiriyor! -15.6 inç veya 17.3 inç FHD IPS ekranlarla temin edilebilen Predator Helios 300 serisi gücünü 7. nesil Intel Core i7 veya i5 standart voltajlı işlemciler, hız aşırtılabilir NVIDIA GeForce GTX 1060 veya 1050Ti grafikler, hızlı kablosuz bağlantı ve […]

23.08.2017 | ulasufuk

Yeni Predator Helios 300 serisi, güçlü performansa sahip dizüstü oyun bilgisayarlarını her zamankinden daha erişilebilir hale getiriyor!

-15.6 inç veya 17.3 inç FHD IPS ekranlarla temin edilebilen Predator Helios 300 serisi gücünü 7. nesil Intel Core i7 veya i5 standart voltajlı işlemciler, hız aşırtılabilir NVIDIA GeForce GTX 1060 veya 1050Ti grafikler, hızlı kablosuz bağlantı ve katı hal sürücülerinden alır

-İki AeroBlade 3D fan oyun deneyimlerini serin tutarken, PredatorSense yazılımı GPU hız aşırtmayı1 ve sistem kontrolünü kolaylaştırır

-Demir kırmızısı arkadan aydınlatmalı bir klavye ile klasik fakat zevkli bir kasanın içine yerleştirilen belirli modellerde ekstra güç ve sağlamlık için metal bir üst kapak ve klavye alanı dahil edilmiştir

Acer ‘ın yeni Predator Helios 300 dizüstü oyun bilgisayarı serisi Türkiye’de! 15.6 inç veya 17.3 inç ekranlarla temin edilebilen cihazın mat siyah kasası hafif köşeli, eğlenceli bir tasarım sergileyen kırmızı detaylara sahip. Windows 10 ile birlikte gönderilen cihaz orta karar fiyat noktalarıyla güçlü özellikler ve teknolojiler sunarak dizüstü oyun bilgisayarlarını her zamankinden daha erişilebilir kılmaktadır.

Predator Helios 300 merkezinde olağanüstü performans için hız aşırtılabilir1 NVIDIA GeForce GTX 1060 veya 1050Ti GPU ile bir araya getirilen 7. nesil Intel Core i7 (7700HQ) veya i5 işlemci (7300HQ) bulunuyor.Tüm bu işlem gücü 16GB’a kadar DDR4 bellek (32GB’a yükseltilebilir), hızlı bir SATA SSD1 ve 1TB HDD1 tarafından destekleniyor. Bilgisayarların alt kısmında bulunan erişim kapıları bellek ve depolama bileşenlerini yükseltmeyi kolaylaştırıyor.

Predator Helios 300 ayrıca bir USB 3.1 C Tipi bağlantı noktası, bir USB 3.0 bağlantı noktası (güç kapalıyken USB şarj özelliğine sahip), iki USB 2.0 bağlantı noktası ve bir HDMI 2.0 bağlantısı barındırmaktadır.Hızlı 2×2 802.11ac teknolojisi aracılığıyla kablosuz olarak bağlanabilmekte ve ayrıca kablolu bağlantı tercih edenler için Gigabit Ethernet bağlantısı içermektedir.

Bir eğlence merkezi olarak tasarlanan Predator Helios 300 dizüstü bilgisayar serisi hem oyun oynamak hem de film izlemek için idealdir. Parlak 15.6 inç veya 17.3 inç FHD IPS ekranlar canlı ve keskin görseller sunarken, Dolby Audio™ Premium ve Acer TrueHarmony™ canlı ve zengin sesler sağlar. Skype for Business Sertifikası görüşmelerin net ve gecikmesiz olmasını garanti ederken harika bir sesli Cortana deneyimi sunar.

Kusursuz bir oyun oturumu için, ultra ince metal bıçaklara sahip AeroBlade™ 3D Fan2 ikili fan sistemi bilgisayarın en uygun sıcaklıklarda çalışmasını sağlar. Önyüklü PredatorSense yazılımı gerçek zamanlı sistem bilgileri ve hız aşırtma sağlayarak, oyuncuların sistemin en önemli durumlarını tek bir merkezi ara yüzden görüntüleyebilmelerine ve kontrol edebilmelerine izin verir.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Predator Helios 300 , Kdv dahil 6999TL’den başlayan fiyatlarla temin edilebilir.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!