-->
Wargaming, Oyunlarında Tarihi Dunkirk Tahliyesini Anıyor

Chrisopher Nolan’ın merakla beklenen filmi Dunkirk’e geri sayım devam ederken, II. Dünya Savaşı tank, uçak ve gemi simülasyonlarıyla ünlü oyun firması Wargaming, bu tarihi olayla ilgili oyun içi görevleri başlatıyor Warner Bros’un tarihi aksiyon filmi Dunkirk’ün gösterimine geri sayım başlarken, II. Dünya Savaşı tank, uçak ve gemi simülasyonlarıyla ünlü oyun firması Wargaming, bugün yaptığı bir […]

12.07.2017 | ulasufuk

Chrisopher Nolan’ın merakla beklenen filmi Dunkirk’e geri sayım devam ederken, II. Dünya Savaşı tank, uçak ve gemi simülasyonlarıyla ünlü oyun firması Wargaming, bu tarihi olayla ilgili oyun içi görevleri başlatıyor

Warner Bros’un tarihi aksiyon filmi Dunkirk’ün gösterimine geri sayım başlarken, II. Dünya Savaşı tank, uçak ve gemi simülasyonlarıyla ünlü oyun firması Wargaming, bugün yaptığı bir açıklamayla bu tarihi olayla ilgili oyun içi aktiviteleri başlatacaklarını duyurdu. 14 Temmuz itibariyle World of Tanks (PC ve konsol sürümleri), World of Warships ve World of Warplanes’te başlayacak “Dunkirk’ü Anıyoruz” etkinlikleri aracılığıyla oyuncular, çok özel oyun içi eşyalar kazanma şansı elde edecek.

Wargaming Amerika Pazarlama Müdürü Erik Whiteford konuyla ilgili düşüncelerini, “‘Dunkirk Mucizesi’, II. Dünya Savaşı döneminde geçen diğer tüm tarihi olaylar gibi bizleri ve oyunlarımızı etkilemeye devam ediyor. Bu bağlamda Warner Brothers ile Christopher Nolan’ın heyecanla beklenen filmi Dunkirk için iş birliğinde olmaktan mutluluk duyuyoruz,” sözleriyle dile getirdi.

Wargaming’in Dunkirk’ü anıyoruz oyun içi etkinlikleri 14 Temmuz Cuma günü World of Tanks ve World of Warplanes’de başlayacak. Oyuncular önümüzdeki günlerde Dunkirk temalı görevlere katılarak topladıkları deneyim puanları ile özel kamuflaj ve oyun içi eşyalar kazanabilecek.

World of Warships’teki Dunkirk görevleri ise oyunculara konteynırlar, bayraklar ve Dunkirk temalı bir gemi kumandanı kazanma şansı verecek.

Wargaming, sizi Dunkirk filminin heyecanını World of Tanks, World of Warships ve World of Warplanes’te yaşamaya davet ediyor.

Warner Bros. Pictures’ın sunduğu Dunkirk, 21 Temmuz’da sinemalarda.

YouTube Linkleri

Dunkirk Launch World of Warplanes

https://www.youtube.com/watch?v=4d5YiOsfwrw&featur…

Dunkirk Launch World of Warships

https://www.youtube.com/watch?v=KtLjOoglpik&featur…

Dunkirk Launch World of Tanks

https://www.youtube.com/watch?v=lvFIuFXCoXQ&featur…



Popüler Haberler


Orijinal Erangel haritası nostaljik grafikler ve eski oyun dengeleriyle yalnızca iki haftalığına sizlerle.


LG’nin Mayıs ayı itibariyle Türkiye pazarına sunacağı 2024 Serisi 83, 77 ve 65 inç G4 ve 83 inç C4 modelleri, LG Online Mağaza’ya özel LG StandbyME veya LG GX Soundbar hediye fırsatıyla ön siparişe açılıyor.


Aktör Abubakar Salim’in duygu dolu bir özlem hikayesi olarak nitelendirdiği oyun, Metroidvania türünden ilham alan, eğlenceli ve zorlu bir mücadele sunuyor


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!