-->
Türkiye’nin İlk Oyun Bilgisayarı Mağazasını Oturduğunuz Yerden Dolaşın

Özel olarak kaydedilen 360 derecelik görüntüler sayesinde kullanıcılar Monster Notebook’un Kadıköy’de yer alan mağazasını artık oturdukları yerden gezebilecekler Ürettiği oyun bilgisayarlarında donanım sektörünün en yeni teknolojilerine yer veren Türkiye’nin oyun bilgisayarı markası Monster Notebook, yenilikçi yaklaşımını her alana yansıtıyor. Özel olarak kaydedilen 360 derecelik görüntüler sayesinde kullanıcılar Monster mağazasını oturdukları yerden gezebilecekler. Bugünlerde evden çıkmak […]

18.07.2017 | ulasufuk

Özel olarak kaydedilen 360 derecelik görüntüler sayesinde kullanıcılar Monster Notebook’un Kadıköy’de yer alan mağazasını artık oturdukları yerden gezebilecekler

Ürettiği oyun bilgisayarlarında donanım sektörünün en yeni teknolojilerine yer veren Türkiye’nin oyun bilgisayarı markası Monster Notebook, yenilikçi yaklaşımını her alana yansıtıyor. Özel olarak kaydedilen 360 derecelik görüntüler sayesinde kullanıcılar Monster mağazasını oturdukları yerden gezebilecekler.

Bugünlerde evden çıkmak istemeyen veya dışarı çıkacak vakit bulamayan oyun tutkunları https://tourmake.net/monster adresine tıklayarak Monster’ın Kadıköy’deki mağazasını oturdukları yerden gezebilirler. İki katlı mağazanın tamamını 360 derece görüntüleyebilen ziyaretçiler, kullanılan özel bir yazılım sayesinde beğendikleri modelin görüntüsü üzerine tıklayarak detaylı bilgi edinebilir, arzu ederlerse anında satın alabilirler.

Monster Notebook Genel Müdürü İlhan Yılmaz’ın konu hakkındaki düşüncelerini şöyle ifade etti, “Monster olarak yeni şeyler denemeyi, en yeni teknolojileri kullanmayı ve bunları kullanıcılarımızla paylaşmayı seviyoruz. Sadece oyun bilgisayarlarına ayrılmış bir mağaza açmış olmamız da bu konudaki heyecanımızın bir göstergesi diye düşünüyorum. Tüm oyunseverlere, buraya gelip mağazamızı görmelerini tavsiye ederim. Fakat bizzat gelemeyip de burayı merak eden insanlar için de mağazamızı görme ve istedikleri bilgisayarı satın alma imkânı yarattık. Onları memnun edecek bir şey ortaya koyduğumuzu umuyorum.”

Mağazayı 360 derece gezen kullanıcılar, ekrandaki modellere tıklayarak istedikleri oyun bilgisayarını rahatlıkla ve güvenle satın alabiliyorlar. Üstelik sunulan kişiselleştirme seçenekleriyle istenilen modelin RAM veya sabit disk gibi özelliklerini değiştirerek arzu edilen gaming laptop konfigürasyonu elde etmek de mümkün.

Monster’ın performans canavarı oyun bilgisayarları hakkında daha fazla bilgi almak için http://monsternotebook.com.tr/ adresini veya Monster mağazalarını ziyaret edin.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.