-->
Şampiyonluk Ligi’nin 4. Haftasına 3 Puan Yağdı, Zirve Mücadelesi Kızıştı

4.Haftaya Namağlup Giren Oyunfor.CREW Zirveye Ortak Oldu Türkiye’nin tek profesyonel espor ligi olan League of Legends 2017 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi’nin 4. haftasında zirve mücadelesi kızıştı. Ligin ilk dört haftasını namağlup tamamlayan Oyunfor.CREW 14 puanla zirvenin yeni ortağı olurken, 4. haftayı 13 puanla tamamlayan 1907 Fenerbahçe Espor şampiyonluk için iddiasını sürdürdü. Türkiye’nin tek profesyonel espor […]

05.07.2017 | ulasufuk

4.Haftaya Namağlup Giren Oyunfor.CREW Zirveye Ortak Oldu

Türkiye’nin tek profesyonel espor ligi olan League of Legends 2017 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi’nin 4. haftasında zirve mücadelesi kızıştı. Ligin ilk dört haftasını namağlup tamamlayan Oyunfor.CREW 14 puanla zirvenin yeni ortağı olurken, 4. haftayı 13 puanla tamamlayan 1907 Fenerbahçe Espor şampiyonluk için iddiasını sürdürdü.

Türkiye’nin tek profesyonel espor ligi League of Legends 2017 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi’nde 4. Hafta liderlik heyecanıyla kapandı. Ligin başlangıcından beri yenilgi yüzü görmeyen Oyunfor.CREW ve geçtiğimiz iki haftayı lider kapatan Dark Passage.BKM Express 4. Haftanın sonunda 14’er puanla zirveyi paylaşırken, haftayı 13 puanla tamamlayan 1907 Fenerbahçe Espor zirve yarışından kopmadığı mesajını verdi.

Haftanın beşlisinde Oyunfor.CREW’dan Elwind, Naehyun ve Mocha’yla Dark Passage.BKM Express’ten Cinkrof ve HolyPhoenix başarılı oyunlarıyla öne çıkan isimler oldu. Haftanın oyuncusu Oyunfor.CREW’dan Elwind olurken, haftanın takımı Dark Passage.BKM Express olarak belirlendi.

Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi’nde yer alan 8 takımın 7 hafta sürecek mücadelesinin ardından çeyrek ve yarı finalde de başarı elde ederek zirveye yerleşen iki takım, League of Legends Türkiye Büyük Finali’nde şampiyonu belirlemek için karşı karşıya gelecek.

Maçlar Twitch, Youtube ve S Sport TV Kanalından Canlı Yayınlanıyor

Mevsimin tüm karşılaşmaları League of Legends’ın Twitch (http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish) ve YouTube (http://www.youtube.com/LoLespor) kanallarından canlı olarak izlenebiliyor. League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi, pazartesi günleri oynanan maçların canlı yayınıyla S Sport ekranlarında yer alıyor.

Detaylı 2017 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi fikstürünü tr.lolesports.com/tr/makaleler/sl-2017-yaz-mevsimi-fiksturu adresinde bulabilirsiniz.



Popüler Haberler


Devolver Digital tarafından yayınlanan Human Fall Flat’in devam oyunu Human Fall Flat 2’nin 2026 yılına ertelendiği resmi olarak açıklandı.


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”