-->
Hearthstone’un Yeni Genişlemesi Knights of the Frozen Throne Geliyor

Hearthstone Oyuncaları Ağustos’ta Buzdan Tahtın Şövalyeleri Olacak Blizzard Entertainment’ın uluslararası çapta beğeni toplayan dijital kart oyunu için yeni çıkacak genişlemede Lich King’in buzdan avuçlarından 135 yeni kart elde edin Kahramanları Ölüm Şövalyeleri’ne dönüştürün ve efsanevi Hero Kartları ile güçlü yeni yetenekler kazanın Ücretsiz görevlerde Buzdan Tahtı ele geçirin Lich King’in hizmetinde olanlar için ölüm sadece […]

10.07.2017 | ulasufuk

Hearthstone Oyuncaları Ağustos’ta Buzdan Tahtın Şövalyeleri Olacak

Blizzard Entertainment’ın uluslararası çapta beğeni toplayan dijital kart oyunu için yeni çıkacak genişlemede Lich King’in buzdan avuçlarından 135 yeni kart elde edin

Kahramanları Ölüm Şövalyeleri’ne dönüştürün ve efsanevi
Hero Kartları ile güçlü yeni yetenekler kazanın

Ücretsiz görevlerde Buzdan Tahtı ele geçirin

Lich King’in hizmetinde olanlar için ölüm sadece bir başlangıç. . . . Blizzard Entertainment bugün Hearthstone’un yeni genişlemesi Knights of the Frozen Throne’un Ağustos ayında geleceğini duyurdu. Maceraperestler yakında Northrend’e gidecekler ve Lich King ile yüzleşerek öteki dünyaya ait güçler kullanacakları ve rakiplerinin ömrünü çalacakları, sonunda da Buzdan Tahtı ve 135 yeni kartı elde etmek için Icecrown Citadel’a yükselecekleri Ölüm Şövalyeleri olarak yetişecekler.

Knights of the Frozen Throne’da oyuncular runik büyünün yasaklı gücü arayışında Lich King’in buzdan kalesi Icecrown Citadel’a saldıracaklar. Söylentilere göre Lich King, ölümsüzlüğün buzdan özü ile aşılamak için şampiyonlar arıyor: oyuncular Lich King’in lütfunu yakında dokuz yeni efsanevi Hero Kartı şeklinde alacak ve kartlar oynandığında Hearthstone kahramanları yeni zırhlar ve yenilenmiş güçlerle birlikte korkusuz Ölüm Şövalyelerine dönüşecek. Lich King, oyuncuları yeni bir güçle donatmaya da karar verdi: düşmana verdikleri hasarla oyuncuları iyileştirecek “Lifesteal”.

Sadece Lich King’in emirlerine hizmet etmekle yetinmeyenler, Knights of the Frozen Throne’un tüm oyunculara sunacağı bir dizi ücretsiz görevde kendisine doğrudan meydan okuyabilirler. Prolog görevinde Icecrown Citadel’a girip, kalenin iki kanadında ikonik düşmanlar Profesör Putricide ve Sindragosa ile savaşarak finalde Lich King ile epik bir gösteriye ulaşın. Prolog görevini tamamladıktan sonra, oyuncular rastgele bir efsanevi Ölüm Şövalyesi Hero Kartı alacak.

Windows® ve Mac® PC’lere; Windows, iOS ve Android ™ tabletlere ve cep telefonlarına gelecek olan Knights of the Frozen Throne kart paketleri Hearthstone’un Arena modunda kazanılabilir ve oyun içi altın ya da gerçek para ile satın alınabilir.

Görüntüler: https://blizzard.gamespress.com/en/Knights-of-the-Frozen-Throne-Press-Kit-69525
Sinematik Video: https://www.youtube.com/watch?v=NHAo8y-eLak
Duyuru Videosu: https://www.youtube.com/watch?v=byVFy-N-11o

Görüntüler: https://blizzard.gamespress.com/en/Knights-of-the-Frozen-Throne-Press-Kit-69525

Sinematik Video: https://www.youtube.com/watch?v=NHAo8y-eLak

Duyuru Videosu: https://www.youtube.com/watch?v=byVFy-N-11o



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!