-->
Fleet Glory Heyecanlı Deniz Savaşlarını Mobil Cihazlara Getiriyor

İkinci Dünya Savaşı temalı PvP deniz savaşı oyunu Fleet Glory Google Play Store ve Apple App Store üzerinden indirmeye açıldı Yayınladığı oyunlarla Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 70’den fazla ülkede 100 milyonu aşkın oyuncuya ulaşan Oasis Games, İkinci Dünya Savaşı temalı PvP türündeki yeni mobil oyunu Fleet Glory’nin Android ve iOS platformlarına çıktığını duyurdu. Hızlı oynanışı […]

25.07.2017 | ulasufuk

İkinci Dünya Savaşı temalı PvP deniz savaşı oyunu Fleet Glory Google Play Store ve Apple App Store üzerinden indirmeye açıldı

Yayınladığı oyunlarla Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 70’den fazla ülkede 100 milyonu aşkın oyuncuya ulaşan Oasis Games, İkinci Dünya Savaşı temalı PvP türündeki yeni mobil oyunu Fleet Glory’nin Android ve iOS platformlarına çıktığını duyurdu.

Hızlı oynanışı ve kaliteli 3D grafikleriyle ilgi çeken oyun, oyunculara aslına uygun olarak modellenmiş Amerikan ve Japon gemilerini kullanarak 10’ar kişilik iki takım halinde heyecan verici deniz savaşları yaşatıyor. Kıyasıya mücadelede şartları kendi lehlerine çevirebilmek içinse oyuncuların savaşlardaki performanslarına göre elde ettikleri parçalarla gemilerini geliştirmeleri önem taşıyor.

Oynaması tamamen ücretsiz olan oyun Türkçe dâhil 5 dilde Google Play Store’dan ve Apple App Store’dan indirilebilir. Düzenli güncellemelerle oyunu sürekli canlı tutmayı hedefleyen Oasis Games, oyuncular için pek çok ilgi çekici oyun içi etkinlik düzenlemeyi de planlıyor.

Oyunda şu an için kruvazör, muharebe gemisi ve muhripten oluşan üç farklı gemi sınıfı mevcutken güncellemelerle birlikte uçak gemileri ve denizaltılar da oyundaki yerini alacak. Oyundaki seçilebilir gemilerin sayısıysa zaman içerisinde 100’ü aşacak.

Fleet Glory ve diğer Oasis Games’in diğer oyunları hakkında daha fazla bilgi almak için www.oasgames.com adresini ziyaret edebilir, Oasis Games’i Facebook, Twitter veya Instagram üzerinden takip edebilirsiniz.

###

İndirme Linkleri:

iOS:

https://itunes.apple.com/tr/app/fleet-glory/id1228515689?mt=8

Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.entertainment.mfgen.android&hl=tr



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.