-->
World of Tanks, İsveçli Heavy Metal Grubu Sabaton ile El Sıkıştı

World of Tanks, dün gerçekleşen 15. Metal Hammer Golden Gods Müzik Ödüllerinde Sabaton tarafından sunulan “En İyi Çıkış” ödülüne sponsor oldu Dün itibariyle Londra’nın devasa konser alanlarından indigo at The O2’de gerçekleşen Metal Gods Awards, rock ve metal müziğin devleri ile dünyanın dört bir yanından gelen müzikseverleri buluşturdu. Bu çok özel ödül gecesi aynı zamanda […]

15.06.2017 | ulasufuk

World of Tanks, dün gerçekleşen 15. Metal Hammer Golden Gods Müzik Ödüllerinde Sabaton tarafından sunulan “En İyi Çıkış” ödülüne sponsor oldu

Dün itibariyle Londra’nın devasa konser alanlarından indigo at The O2’de gerçekleşen Metal Gods Awards, rock ve metal müziğin devleri ile dünyanın dört bir yanından gelen müzikseverleri buluşturdu. Bu çok özel ödül gecesi aynı zamanda Wargaming, World of Tanks ve Sabaton arasındaki iş birliğine de sahne oldu.

Wargaming ve milyonlarca oyuncusu için tarihle epik müziğin birlikteliği öteden beri büyük önem taşıyor. World of Tanks sevenler Sabaton’a yabancı olmadığı gibi grup elemanları da oyunu çok sevdiklerini her fırsatta belirtiyorlardı. Nihayet metal müzik ve oyun dünyasının bu iki devi, güçlerini birleştirdiklerini dün geceki ödül töreninde muhteşem bir performansla duyurdular.

Metal Hammer Golden Gods Müzik Ödülleri, Sabaton için elbette yeni bir sahne değil. Daha önce 2011’de dün sunduğu ödüle layık görülen Sabaton, bir yıl sonra Wargaming sponsorluğunda verilen yine aynı ödüle aday gösterilmişti.

World of Tanks Pazarlama Müdürü Maxim Chuvalov konuyla ilgili düşüncelerini, “Sabaton üyelerinin World of Tanks oyuncu topluluğunun aktif bir parçası olması inanılmaz bir şey. Bu iş birliği aracılığıyla oyuncularımız arasında yer alan grubun müziğini öne çıkarmak ve World of Tanks’in olmazsa olmaz bir parçası olan epik oyun müziklerine dikkat çekmek istedik. Bu sayede oyunlarımızdaki müzikleri uluslararası oyuncu topluluklarına da ulaştırmak ve onlara ilham vermeyi umuyoruz,” şeklinde belirtti.

Sabaton’un solisti Joakim Brodén ise iş birliği ile ilgili duygularını, “Yaptığımız müziğin asıl ilham kaynağı tarihin ta kendisi. Şarkılarımızda büyük kitleleri etkileyen hikayelere yer vermeyi seviyoruz. Sabaton olarak tüm grup üyeleri birer World of Tanks oyuncusu ve şirketin oyun dışında alanlara yaptığı atılımların bir parçası olmak harika bir duygu,” sözleriyle ifade etti.

Wargaming ve Sabaton hayranlarını önümüzdeki günlerde birçok sürprizin beklediğini de hatırlatmadan geçmeyelim.

YouTube Duyuru Videosu (Türkçe Altyazı Seçeneği İle):

https://www.youtube.com/watch?v=142XHx6_yOs&featur…



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz