-->
Wolfteam Yıldızlar Ligi’nde 2. Sezon Heyecanı Başladı

Wolfteam Yıldızlar Ligi’nde takımlar ikinci sezona hazır Türkiye’nin en çok oynanan FPS oyunu Wolfteam Türkiye Kupası’nın Yıldızlar Ligi 2’nci sezon karşılaşmaları büyük bir heyecan fırtınasıyla başladı. İlk hafta mücadelelerinin ardından sezona harika başlayan Galakticos geçen sezon olduğu gibi ilk haftayı lider tamamladı ve rakiplerine gözdağı verdi. 1907 Fenerbahçe takımı ikinci, Crew Esports ise üçüncü olarak […]

21.06.2017 | ulasufuk

Wolfteam Yıldızlar Ligi’nde takımlar ikinci sezona hazır


Türkiye’nin en çok oynanan FPS oyunu Wolfteam Türkiye Kupası’nın Yıldızlar Ligi 2’nci sezon karşılaşmaları büyük bir heyecan fırtınasıyla başladı.

İlk hafta mücadelelerinin ardından sezona harika başlayan Galakticos geçen sezon olduğu gibi ilk haftayı lider tamamladı ve rakiplerine gözdağı verdi. 1907 Fenerbahçe takımı ikinci, Crew Esports ise üçüncü olarak maçları tamamladı.

Türkiye’nin en iyi e-spor kulüplerinden 1907 Fenerbahçe, HWA Gaming ve Galakticos gibi e-spor takımlarının yer aldığı Yıldızlar Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan takım 10 bin TL kazanacak. Wolfteam Türkiye Kupası’nın toplam ödül havuzu ise 200 bin TL olarak açıklandı.

Netmarble Türkiye, ülkemizin en popüler bilgisayar oyunlarından biri olan Wolfteam oyunu için toplam 15 bin TL ödüllü Wolfteam Türkiye Yıldızlar Ligi 2’nci sezon mücadelelerinin Haziran 2017 tarihinde başladığını duyurdu.

7 haftalık sürecek lig heyecanı

Wolfteam Yıldızlar Ligi’nde Türkiye’nin en iyi e-spor takımlarından 1907 Fenerbahçe, HWA Gaming, Game Sultan, Team Aurora, Crew, Galakticos, Çilekler, ICE E-Sports mücadele edecek. Toplam 7 hafta sürecek Yıldızlar Ligi karşılaşmaları, final mücadelesiyle sona erecek Müthiş bir çekişmeye sahne olacak Wolfteam Yıldızlar Ligi karşılaşmaları tamamladığında şampiyonluğa ulaşacak takım 10 bin TL’lik ödülün sahibi olacak.

Canlı yayınları kaçırmayın

Türkiye’nin önde gelen e-spor kulüplerini aynı sahnede buluşturan Wolfteam Türkiye Yıldızlar Ligi, Euro Cups tarafından gerçekleştirilecek. Ligdeki karşılaşmaların canlı yayınlarını ise www.twitch.tv/wolfteam adresinden izleyebilir, takımların puan durumlarını ve son gelişmelerini de www.joygamesports.com/wolfteam-turkiye-kupasiadresinden takip edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!