-->
Voidu’da Son Zamanların En Büyük Çekilişi Başladı!

Her hafta yaptığı çekilişlerle büyük ilgi toplayan Voidu, bu hafta son zamanların en büyük çekilişi ile takipçilerinin huzuruna çıkıyor.Voidu, bu hafta çekiliş ile ödül olarak 5 kişiye, 50 TL değerinde Steam Cüzdan Kodu veriyor! Aşağıdaki linke tıklayıp koşulları doğru olarak yerine getiren 5 şanslı kişi, bu büyük ödülün sahipleri olacaklar. Hazır Steam yaz indirimleri başlamışken, […]

23.06.2017 | ulasufuk

Her hafta yaptığı çekilişlerle büyük ilgi toplayan Voidu, bu hafta son zamanların en büyük çekilişi ile takipçilerinin huzuruna çıkıyor.Voidu, bu hafta çekiliş ile ödül olarak 5 kişiye, 50 TL değerinde Steam Cüzdan Kodu veriyor! Aşağıdaki linke tıklayıp koşulları doğru olarak yerine getiren 5 şanslı kişi, bu büyük ödülün sahipleri olacaklar. Hazır Steam yaz indirimleri başlamışken, oyunseverler çifte bayram yaşayacaklar! Yarışmaya katılmak için hemen tıkla!

Bu haftanın bir diğer büyük fırsatı ise tabii ki Voidu indirimleri. Alien: Isolation, Worms W.M.D, DOOM, Fallout 4 ve daha pek çok büyük oyunda indirimler devam ediyor. Tüm bu indirimlerin yanında sizin için hazırladığımız, bayrama özel indirim kuponu sayesinde istediğiniz oyunu ekstra %20 indirim ile satın alabilme şansını yakalayacaksınız. Ödeme seçenekleri sayfasında “İNDİRİM KODUN VAR MI?” yazan yere BAYRAM20 yazan takipçiler ekstra %20 indirimden faydalanabilecekler.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!