-->
Voidu’da Bu Hafta İnanılmaz İndirimler Var!

Yaptığı büyük kampanya ve indirimlerle Türkiye’de en çok sevilen ve tercih edilen oyun sitesi Voidu, yine müthiş indirimlerle karşınıza çıkıyor! Bunlardan en çok bekleneni herhalde Tekken 7, PC platformuna gelen ilk Tekken oyunu olma özelliğine sahip Tekken 7 ile inanılmaz grafikler ve oynanış, heyecan verici dövüşler sizi bekliyor! Tekken’in en sevdiğiniz karakterleri ile inanılmaz bir […]

02.06.2017 | ulasufuk

Yaptığı büyük kampanya ve indirimlerle Türkiye’de en çok sevilen ve tercih edilen oyun sitesi Voidu, yine müthiş indirimlerle karşınıza çıkıyor!

Bunlardan en çok bekleneni herhalde Tekken 7, PC platformuna gelen ilk Tekken oyunu olma özelliğine sahip Tekken 7 ile inanılmaz grafikler ve oynanış, heyecan verici dövüşler sizi bekliyor! Tekken’in en sevdiğiniz karakterleri ile inanılmaz bir oyuna hazır olun! Tekken 7 Voidu’da 149 TL yerine 129 TL!

Bu hafta indirime giren bir diğer oyun ise tabii ki Football Manager 2017, çıktığı günden bu yana futbol severlerin en çok oynadığı oyun olma özelliğini koruyan FM 17, şu anda Voidu’da 100 TL yerine sadece 30 TL!

Yeraltı dünyasının en karanlık yerlerini keşfedeceğin, MAFIA III ise %51’lik indirimle 100 TL yerine sadece 49 TL!

Bu harika fırsatları kaçırmamak için buraya tıkla!



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!