-->
Victor Vran: Overkill Edition inceleme

Muhteşem Macera… Victor Vran: Overkill Edition üç deneyim içerir: Zagoravia şehri içindeki ana macera, Motörhead temalı bir kampanya ve keşfetmek için rasgele oluşturulmuş zindan koleksiyonu. Açılışta fark edeceğiniz ilk şey, kontrollerin ne kadar duyarlı ve sezgisel olduğunu gösteriyor. Bu iyi bir eski olduğunu düşünüyor etkileyici Slick Vic onun emrinde büyük bir yetenek repertuarına sahiptir. Her […]

12.06.2017 | ulasufuk

Muhteşem Macera…

Victor Vran: Overkill Edition üç deneyim içerir: Zagoravia şehri içindeki ana macera, Motörhead temalı bir kampanya ve keşfetmek için rasgele oluşturulmuş zindan koleksiyonu. Açılışta fark edeceğiniz ilk şey, kontrollerin ne kadar duyarlı ve sezgisel olduğunu gösteriyor. Bu iyi bir eski olduğunu düşünüyor etkileyici Slick Vic onun emrinde büyük bir yetenek repertuarına sahiptir. Her cinler arasında yolunuzu kesip attığınızda, iki silah arasında geçiş yapabilir ve düşman ordularına yıkıcı sonuçlar doğuracak olan silah özel yeteneklerini yerine getirebilirsiniz. Bunun üzerine, ilgili sayaç yeterince doldurulduğunda, birkaç donatılmış nihai hamleyi açığa çıkartabilirsiniz. Tabii ki, savaştan sıyrılmak istemiyorsanız, düşmanlarınızın saldırılarını engellemek ve kaçmak çok önemlidir. Bu tür kapsamlı ve keyifli oyunlarla, her tür hayranın memnuniyetle karşılandığından emin olabilirsiniz.

Grafikler gerçekçi olmayabilir ancak her şey gösterişli ve ekranın dışına çıkan bol miktarda serin görsel efekt ve ilgi noktaları ile cazip gelir. Her biri ayrı görünen çok zengin bir yer keşfedersiniz. Ses tarafında, Motörhead’in genişlemesinde birçok ruh halini ayarlayan orkestra parçası ve ton sallanan sesler duyacaksınız. Etkileri, şeytan ordularını stille çırparken, oyunculuk sesi yetenekli bir oyuncu kadrosuyla oldukça başarılıdır. İster bir sese oynuyor ya da Victor kendi iç monologunu okuyor; Her oyuncu kendi karakterini hayata geçirme konusunda mükemmel bir iş çıkarıyor.

 

 

Victor Vran’ın en etkileyici yönlerinden biri, içeriğin çeşitliliği. Kampanya boyunca, yumurtalar ve yuvalar, ateş topu çekim iskeletleri ve insanlara sahip olan örümcekler gibi eşsiz düşman ve patronlara rastlarsınız. Her bir yeni sahneyi keşfetmek her zaman eğlenceli bir çaba olduğu için bir sonraki düşmana karşı koşacağınızı asla bilemezsiniz. Keşif denince, keşfedilecek ve teçhiz edilecek tonlarca madde var. Hangi silahların oyun tarzınıza uyduğunu görmek için kılıç, tabanca, tırpan, bombaatar, çekiç vb. Ile denemeler yapmak oldukça faydalıdır. Oynarken, bölgedeki zorlukları daima kontrol edersiniz. Hepsinin tamamlanabilmesi, uzman avcıların becerilerini gerektirir, bu yüzden zor oyunculardan meydan okumaları memnun olacaktır.

 

 

İki adet DLC paketini tartışmaya geçmeden önce, Victor Vran’ın daha az arzu edilen yönlerinden bahsetmeliyim. Her şeyden önce, oyun inanılmaz derecede eğlencelidir ancak uzun mesafelerde oynarsanız oldukça tekrarlayıcı olur. Bu nedenle, burada ve orada bir iki saat oynamanız iyi olur, çünkü iblislerin ve tek patronların ordularıyla savaşırken, A noktasından B noktasına kadar çok şey yapmazsınız. Sonra, Victor Vran’ın başlangıçta PC’ye girdiğini anladım ancak konsoldaki menüler, sinir bozucu oldukları noktaya kadar tıkalı. Kazara bir öğeyi yok etmek veya bükük bir silahı yerleştirmek kolaydır, bu nedenle envanterinizle uğraşmadan önce sabırlı olduğunuzdan emin olun. Sonunda karımla yerel çok oyunculu oynamaktan zevk aldım ancak onunla ve çevrimiçi oyuncularla aynı anda oynayamayacağımı hayal kırıklığına uğrattı. Bunun yerine, sadece gereksiz yere sınırlayıcı olan birini veya diğerini yapabilirsiniz.

Bu DLC, Motörhead mitlerine dayanan bir kampanyadır. Motörhead’in kendisinden sallanan bir soundtrack özelliği değil; Lemmy, eksantrik yönetmen Lloyd Kaufman’ın yanında bir NPC’dir (herhangi bir nedenle). Bu kampanya, bolca mizah, müthiş müzik ve deli patronlar ekleyerek eğlenceyi arttırıyor. Heck, gitarı dışarı sallarken iblisleri bile öldürebilir ve kostümlerini kilidini açarak grubun üyeleri olarak giyebilirsiniz. Genel olarak, bu, oyun diyetlerine bir miktar metal enjekte etmek isteyenler için harika bir DLC.

 

 

Kırık Dünyalar DLC, Victor Vran’ın sunduğu ve rastgele oluşturulan bazı zindanlara dalmak isteyen herşeyden hâkim olan oyuncular içindir. Oldukça erken bir zamanda zorlukla zorlanıyor ve bu da bir post-game challenge için mükemmel bir uyum sağlar.

Victor Vran: Overkill Edition, onlarca saat boyunca her tür hayranın hoşuna gidecek bir RPG iyiliği ile doludur. Çekirdek oynanışı biraz tekrarlayabilir, ancak burada bulunan şaşırtıcı derecede çeşitli ve keyifli bir içerik koleksiyonuna tabidir.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!