-->
Ubisoft E3 2017 İçin Yeni Oyun Dünyaları ve Eğlence Deneyimlerini Hazırladı

Ubisoft, Far Cry 5 ve South Park: The Fractured But Whole hakkında daha fazla bilgi verecekleri ve Assassin’s Creed, Just Dance ve  The Crew oyunlarının son versiyonları ile ilgili detayları paylaşacakları E3 2017 planlarını hazırladı. Ayrıca, Ubisoft çeşitli platformlarda yeni başlıklar sunacak ve ziyaretçileri ve izleyicileri eğlenceyle dolu bir haftayla buluşturacak. “E3 yalnızca Ubisoft için değil tüm […]

02.06.2017 | ulasufuk

Ubisoft, Far Cry 5 ve South Park: The Fractured But Whole hakkında daha fazla bilgi verecekleri ve Assassin’s Creed, Just Dance ve  The Crew oyunlarının son versiyonları ile ilgili detayları paylaşacakları E3 2017 planlarını hazırladı. Ayrıca, Ubisoft çeşitli platformlarda yeni başlıklar sunacak ve ziyaretçileri ve izleyicileri eğlenceyle dolu bir haftayla buluşturacak.

“E3 yalnızca Ubisoft için değil tüm sektörümüz için bir heyecan ve gurur anıdır” diyor Ubisoft’un CEO’su ve kurucu ortağı Yves Guillemot. “En nihayetinde, Ubisoft oyunları dünyadaki yetenekli takımlarımızın toplu çabalarının, eğlencedeki en büyük isimlerle olan işbirliğimizin ve oyuncuların kendi katkılarının bir sonucudur. Bu nedenle, E3’te binlerce hayranın ve evde bizi izleyecek milyonlarca kişinin oyun dünyaları yaratma konusundaki eşsiz adımlarımızı ve onlar için hazırladığımız aksiyon dolu programı görmeleri için sabırsızlanıyoruz.”

Ubisoft’un E3 2017 Konferansı 12 Haziran Pazartesi günü saat 23: 00’de başlıyor. 40 dakikalık ön gösterim 22:20’de başlıyor. Ön gösterim ve konferans canlı olarak  Ubisoft.com, Ubisoft YouTube kanalı ve Ubisoft’un Twitch kanalından izlenebilecek. 13-15 Haziran’da E3 ziyaretçileri Ubisoft standında yeni oyunları oynayabilecek ve aktivitelere katılabilecek.

E3 2017 VİDEOSU İÇİN: TIKLAYIN

E3’te Ubisoft hakkında tüm bilgileri almak için



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!