-->
Star Trek Online’ın 13.5 Sezonu PC İçin 18 Temmuz’da Yayınlanırken Tehlike Artıyor

Son Güncellemeyle Birlikte Prison Break Görevi, Ferengi Admiralty Seferi ve yepyeni Endeavor Sistemi Geliyor Kaptanların 13. Sezon Escalation‘ın yeni güncellemesine yakında erişeceği Star Trek Online® oyununda tansiyon giderek yükseliyor. 13.5 Sezonu, Star Trek serisi temelinde kurgulanan ve oynaması ücretsiz MMORPG’nin PC versiyonunda 18 Temmuz’da yayınlanıyor. Oyuncular, bu sezon ortası güncellemede “Star Trek: Deep Space Nine” […]

30.06.2017 | ulasufuk

Son Güncellemeyle Birlikte Prison Break Görevi, Ferengi Admiralty Seferi ve yepyeni Endeavor Sistemi Geliyor

Kaptanların 13. Sezon Escalation‘ın yeni güncellemesine yakında erişeceği Star Trek Online® oyununda tansiyon giderek yükseliyor. 13.5 Sezonu, Star Trek serisi temelinde kurgulanan ve oynaması ücretsiz MMORPG’nin PC versiyonunda 18 Temmuz’da yayınlanıyor. Oyuncular, bu sezon ortası güncellemede “Star Trek: Deep Space Nine” filmindeki J.G. Hertzler tarafından seslendirilen General Martok’u kurtarmak amacıyla tehlikeli bir hapisten kaçış görevine gönderiliyor. 13.5 Sezonu, kaptanlara özel mücadeleler karşılığında çeşitli ödüller kazanma fırsatı sunan bir Ferengi Admiralty Seferi ve yeni bir Endeavor Sistemi de getiriyor.

13.5 Sezonu, “Brushfire” adında yeni bir bölümle başlıyor. Bu bölümde kaptanlar, Tony Todd tarafından seslendirilen efsanevi Klingon Generali Rodek’ten bir görev alıyor. General, güçlü bir Klingon generali olan ve “Star Trek: Deep Space Nine” filmindeki rolü üstlenen J.G. Hertzler’in seslendirdiği Martok’u kurtarmak amacıyla gizli bir Son’a hapishanesine sızmak için oyunculardan yardım bekliyor. İttifak, proto-madde kullanarak ürettiği silahlarla galakside terör estirmeye devam eden Tzenkethileri yenmede Martok’un çok önemli bir rol oynayacağına inanıyor.

13. Sezon – Escalation‘ın bu sezon ortası güncellemesiyle birlikte kaptanlara özel mücadeleler karşılığında çeşitli ödüller kazanma fırsatı sunan yeni Endeavor Sistemi de görücüye çıkıyor. Oyuncular her birkaç günde bir yeni bir gayret göstererek oyun içi özel vazifeleri tamamlayabilir ve karşılığında ödüllerini anında alabilir. 13.5 Sezonu, kaptanların Ferengi İttifakı’na destek olmak için kaynaklar kazanmak üzere gemileri görevlere göndermelerine imkân sunan yeni bir Ferengi Admiralty Seferi’ni de beraberinde getiriyor.

Star Trek Online, oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu çevrimiçi bir oyundur. Oyuncular, bir Federasyon yıldız gemisinin Kaptanı olarak kendi kaderlerini kendileri tayin edebilir, bir Klingon Savaşçısı’na dönüşebilir ve galaksinin uzak köşeleri boyunca İmparatorluğu şampiyonluğa taşıyabilir veya bir Romulan Republic Warbird komutanı olarak Romulan mirasını yeniden inşa edebilirler. Star Trek Online‘da oyuncular popüler Star Trek evrenindeki simgeleşmiş yerleri ziyaret edebilir, keşfedilmemiş yıldız sistemlerine uzanabilir ve yeni uzaylı türleriyle iletişime geçebilirler. Star Trek Online, şu anda PC, PlayStation®4 ve Xbox One platformlarında sunulmaktadır.

Star Trek Online‘ı hemen ücretsiz indirip oynamak için www.startrekonline.com adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!