-->
PS4 Satışları Dünya Çapında 60.4 Milyona Ulaştı

Sony Interactive Entertainment, PlayStation 4’ün 11 Haziran itibari ile satış rakamını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre konsol, çıkışından 11 Haziran’a kadar olan süre içinde dünya çapında 60.4 milyon adet sattı. 11 Haziran itibari ile perakende ve PlayStation Store üzerinden yapılan dijital satışları içeren PlayStation 4 yazılımı satışlarının ise 487.8 milyon kopya olduğu açıklandı. Sony ayrıca rakamsal bazı bilgiler daha paylaştı. […]

13.06.2017 | ulasufuk

Sony Interactive Entertainment, PlayStation 4’ün 11 Haziran itibari ile satış rakamını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre konsol, çıkışından 11 Haziran’a kadar olan süre içinde dünya çapında 60.4 milyon adet sattı.

11 Haziran itibari ile perakende ve PlayStation Store üzerinden yapılan dijital satışları içeren PlayStation 4 yazılımı satışlarının ise 487.8 milyon kopya olduğu açıklandı. Sony ayrıca rakamsal bazı bilgiler daha paylaştı.

  • PlayStation ekosistemi, Mart 2017 sonundan bu yana dünya genelinde aylık 70 milyon aktif kullanıcıya sahiptir.
  • PlayStation Plus, Mart 2017 sonundan itibaren 26.4 milyon abone sayısına sahiptir.
  • Dünya genelindeki aktif PS4 kullanıcıları, Mart 2017 sonundan itibaren platformda haftalık olarak toplam 600 milyondan fazla saat harcıyor.


Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!