-->
Mount & Blade: Warband, Bu Akşam Steam Anasayfasında %75 İndirimde

Yeni oyunları Mount & Blade II: Bannerlord öncesi efsaneyi başlatan oyunları hâlâ oynamadıysanız, bu büyük indirimi kaçırmayın! Ülkemiz oyun sektörünün uluslararası arenadaki gururu, TaleWorlds Entertainment imzalı popüler Orta Çağ simülasyonu Mount and Blade: Warband, bu akşam 20.00 itibariyle Steam’in anasayfasında kendine yer buluyor. Üstelik %75 indirimle! Dilerseniz ana oyunu, dilerseniz sadece ek paketleri ya da […]

30.06.2017 | ulasufuk

Yeni oyunları Mount & Blade II: Bannerlord öncesi efsaneyi başlatan oyunları hâlâ oynamadıysanız, bu büyük indirimi kaçırmayın!


Ülkemiz oyun sektörünün uluslararası arenadaki gururu, TaleWorlds Entertainment imzalı popüler Orta Çağ simülasyonu Mount and Blade: Warband, bu akşam 20.00 itibariyle Steam’in anasayfasında kendine yer buluyor. Üstelik %75 indirimle!

Dilerseniz ana oyunu, dilerseniz sadece ek paketleri ya da Mount & Blade, Mount & Blade: Warband, Mount & Blade: Warband – Napoleonic Wars, Mount & Blade: Warband – Viking Conquest Reforged Edition, Mount & Blade: With Fire & Sword’un tamamını içeren Full Collection’ı %75 indirimle satın alabilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde E3’te yeni oyunları Mount & Blade II: Bannerlord’un oynanabilir demosunu basına tanıtan TaleWorlds Entertainment, yeni oyun çıkmadan önce oyunseverlere Mount & Blade efsanesini başlatan klasik seriyi Steam yaz indirimleri kapsamında koleksiyonlarına katma fırsatı sunuyor.

Bu akşam saat 20.00’da Steam’in anasayfasından da ulaşabileceğiniz kampanyadan hemen yararlanmak için http://store.steampowered.com/sale/mountandblade/ adresini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!