-->
KONAMI, Diego Maradona ile Anlaştı

Diego Maradona KONAMI’nin Futbol Oyunlarında 2020 Yılına Kadar Yer alacak Konami Digital Entertainment B.V, Arjantin milli takımının eski profesyonel futbol oyuncusu  Diego Maradona’nın KONAMI ile 2020 yılına kadar KONAMI oyunlarında görünmesi için bir anlaşma imzaladığını açıkladı. Konami, popüler futbol oyunu serisi olan “Pro Evolution Soccer” ı yıllardır piyasaya sürüyor ve  10.000’den fazla gerçek futbolcuyu PES […]

07.06.2017 | ulasufuk

Diego Maradona KONAMI’nin Futbol Oyunlarında 2020 Yılına Kadar Yer alacak

Konami Digital Entertainment B.V, Arjantin milli takımının eski profesyonel futbol oyuncusu  Diego Maradona’nın KONAMI ile 2020 yılına kadar KONAMI oyunlarında görünmesi için bir anlaşma imzaladığını açıkladı.

Konami, popüler futbol oyunu serisi olan “Pro Evolution Soccer” ı yıllardır piyasaya sürüyor ve  10.000’den fazla gerçek futbolcuyu PES 2017 son sürümünde sergiliyor. 1995 yılındaki ilk satışından bu yana toplam satışlar 96 milyona (Mart 2017 sonu itibarıyla) yükseldi. “Pro Evolution Soccer”’ın yanı sıra, KONAMI “PES COLLECTION” ve “PES CLUB MANAGER” gibi akıllı telefon oyunlarını da çıkardı. Şimdi de, futbol oyunlarında Diego Maradona’yı öne çıkarmayı planlıyor. Detaylı bilgiler oyunun resmi internet sitesinde duyurulacak.

Konami, dünya çapında heyecan verici oyun deneyimleri sağlamak için futbol oyunlarını geliştirmeye ve dağıtmaya devam edecek.

Daha fazla bilgi için: https://www.konami.com/wepes/2018/

Fragmanı izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=eVrW0Azrcn4



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!