-->
HyperX, Galatasaray Esports Ttakımının Resmi Sponsoru Oldu

Oyunculara yönelik kulaklık, klavye, mouse ve yüksek performanslı bellek gibi kaliteli ürünleriyle dikkat çeken HyperX, ülkemizin en popüler e-spor takımlarından birisi olan Galatasaray Esports ile güçlerini birleştirdi ve takımın çevre birimleri ile bellek ürünleri sponsoru oldu. Son yıllarda dünya çapında başlı başına bir sektör ve profesyonel bir spor dalı haline gelen e-spor, ülkemizde de hızla […]

19.06.2017 | ulasufuk

Oyunculara yönelik kulaklık, klavye, mouse ve yüksek performanslı bellek gibi kaliteli ürünleriyle dikkat çeken HyperX, ülkemizin en popüler e-spor takımlarından birisi olan Galatasaray Esports ile güçlerini birleştirdi ve takımın çevre birimleri ile bellek ürünleri sponsoru oldu.

Son yıllarda dünya çapında başlı başına bir sektör ve profesyonel bir spor dalı haline gelen e-spor, ülkemizde de hızla büyüyor. HyperX’in Galatasaray Esports takımına verdiği sponsorluk desteği, e-sporun ülkemizde bir kademe daha ilerlemesine ve daha büyük kitlelere yayılmasına katkıda bulunacak.

2017 League of Legends Kış Mevsimi Ligi’nde mücadele eden Galatasaray, geçtiğimiz günlerde takım kadrosunda çeşitli değişikliklere gitti ve takım koçunu da değiştirerek temelini daha sağlam bir hale getirdi.

Yaz sezonuna giren e-spor camiasında, Galatasaray Esports’un yenilenmiş kadrosu ve HyperX’in de desteğiyle daha iyi yerlere gelmesi bekleniyor.



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.