-->
GIGANTIC – Türkiye’de Sunulacak

Oynaması ücretsiz çevrimiçi oyunların önde gelen yapımcısı Perfect World Entertainment Inc. ve Motiga, Inc., Gigantic’in Arc, Steam, Xbox One ve Windows 10 platformlarında 20 Temmuz’da yayınlanacağını duyurdu. Oynaması ücretsiz stratejik kahraman shooter oyunu, Xbox One ve Windows 10’daki Açık Beta süresinin son ayında bir dizi yeni özellik ekledi. Gigantic’in Açık Beta Kutlama Fragmanını izleyin:  https://www.youtube.com/watch?v=JbBLgg009WY […]

23.06.2017 | ulasufuk

Oynaması ücretsiz çevrimiçi oyunların önde gelen yapımcısı Perfect World Entertainment Inc. ve Motiga, Inc., Gigantic’in Arc, Steam, Xbox One ve Windows 10 platformlarında 20 Temmuz’da yayınlanacağını duyurdu. Oynaması ücretsiz stratejik kahraman shooter oyunu, Xbox One ve Windows 10’daki Açık Beta süresinin son ayında bir dizi yeni özellik ekledi.

Gigantic’in Açık Beta Kutlama Fragmanını izleyin:  https://www.youtube.com/watch?v=JbBLgg009WY

Gigantic’in açık beta kutlamasına dair materyalleri burada bulabilirsiniz: https://perfectworld.app.box.com/s/9n9t65xdtroqgqr7qg9esyct11b76wsn

Gigantic’in Açık Beta sürümü, bugün gelen önemli bir güncellemeyle bünyesine bot maçlarını, elden geçirilmiş bir eğitimi, sesli sohbeti ve yeni bir ön uç kullanıcı ara yüzünü kattı. Gigantic, Açık Betanın son ayını kutlamak için tüm oyuncularına oturum açma ve oynama bonusları sunuyor. Oyunda oturum açarak bir maç oynayan Arc oyuncuları, bugünden itibaren Tripp için bir Arc Lightning dış görünümü, Xbox One ve Windows 10 oyuncuları ise Tyto the Swift için bir Excelsior dış görünümü kazanacak.

Gigantic deneyimini artırmak için daha fazla şeyin kilidini açmak isteyen oyuncular, $39,99 yerine sadece $29,99 karşılığında Kurucu Paketi’ni de satın alarak mevcut tüm 18 kahramana, yakında gelecek olan iki kahramana ve benzersiz ek ödüllere erişim elde edebilirler. Değeri $175’ın üzerinde olan Kurucu Paketi, kendilerini bir an önce ispatlamak isteyen oyunculara hatırı sayılır bir indirim sunuyor. Şu anda Arc, Xbox One ve Windows 10’da mevcut olan paket, 20 Temmuz itibarıyla sonsuza dek ortadan kaybolacak.

Gigantic, Motiga tarafından geliştirilen oynaması ücretsiz bir stratejik kahraman shooter oyunudur. Üstün görüntü kalitesine ve neşeli bir atmosfere sahip çekici Gigantic, beş kahramandan ve onların dev Gardiyanlarından oluşan takımları sayısız haritada cereyan eden destansı savaşlarda karşı karşıya getiriyor ve her türden oyuncuya hitap ediyor. Oyuncuların birlikte harekete ederek rakip Gardiyanı büyülerle, silahlarla ve kılıçlarla yenmek için korkusuzca dövüştüğü oyun; hareketli ekip çalışmasını, stratejiyi ve beceriyi patlamaya hazır savaşlarla birleştiriyor.

Gigantic ve Kurucu Paketi hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen resmi web sitesini ziyaret edin: www.GoGigantic.com.



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!