-->
Dunkirk Filminin Heyecanını Wargaming’in Tarihi Oyunlarıyla Yaşamaya Hazır Olun

Wargaming ve Warner Bros., Christopher Nolan’ın tarihi aksiyon filmi Dunkirk’i desteklemek için güçlerini birleştirdiler Wargaming, Christopher Nolan tarafından yazılıp yönetilen tarihi aksiyon filmi Dunkirk ‘te geçen ve 2. Dünya Savaşı’nın en destansı olaylarından biri olan Dunkirk tahliyesini oyunculara tanıtmak ve filmi desteklemek için Warner Bros. ile güçlerini birleştirdi. Oynaması ücretsiz çevrimiçi İkinci Dünya Savaşı oyunları […]

07.06.2017 | ulasufuk

Wargaming ve Warner Bros., Christopher Nolan’ın tarihi aksiyon filmi Dunkirk’i desteklemek için güçlerini birleştirdiler

Wargaming, Christopher Nolan tarafından yazılıp yönetilen tarihi aksiyon filmi Dunkirk ‘te geçen ve 2. Dünya Savaşı’nın en destansı olaylarından biri olan Dunkirk tahliyesini oyunculara tanıtmak ve filmi desteklemek için Warner Bros. ile güçlerini birleştirdi. Oynaması ücretsiz çevrimiçi İkinci Dünya Savaşı oyunları kategorisinde dünya lideri olan Wargaming, 180 milyon kayıtlı kullanıcısıyla hem İkinci Dünya Savaşı tarihinin önemli olaylarını hem de bu olaylarda önemli rol almış savaş makinelerini oyunseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

“Dunkirk Mucizesi” adıyla da bilinen efsanevi tahliye operasyonu, 26 Mayıs – 4 Haziran 1940 tarihleri arasında gerçekleşti. Fransa sahillerinde yer alan Dunkirk’te Almanlar tarafından kıstırılan müttefik birlikler, hem İngiliz donanmasına hem de sivillere ait gemilerle güvenli bir bölgeye taşındılar. Nolan’ın Dunkirk’ü bu tarihi olayda yer alan askerlerin hikayelerinden ve anılarından esinlenerek çekildi.

Wargaming Amerika Pazarlama Müdürü Erik Whiteford konuyla ilgili düşüncelerini, “Christopher Nolan’ın yeni filmi Dunkirk’ün İkinci Dünya Savaşı’nın en unutulmaz olaylarından birini hakkıyla beyaz perdeye taşıyan bir yapıt olacağına inanıyoruz. Tarihin o dönemine duyduğumuz tutku ve heyecanı paylaşan böylesi bir sanatsal oluşuma partner olmaktan gurur duyuyoruz,” şeklinde aktardı.

Wargaming, sizi Dunkirk filminin heyecanını World of Tanks, World of Warships ve World of Warplanes’te yaşamaya davet ediyor.

Warner Bros. Pictures’ın sunduğu Dunkirk 21 Temmuz’da sinemalarda.

YouTube Linki:

https://www.youtube.com/watch?v=BnSeHIyOKLw&featur…



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!