-->
Bilkom ve Warner Bros İşbirliği ile: “Cars 3:Driven to Win” Konsolların Tozunu Attırmaya Geliyor

Bilkom’un PS4 ve Xbox One platformları için satışa sunduğu “Cars 3: Driven to Win” ile Şimşek McQueen, Cruz Ramirez ve Fırtına Jackson gibi filmin sevilen karakterlerini seçerek yarışmaya hazırlanın! Avalanche Software tarafından, Arabalar 3 filminden esinlenerek geliştirilen oyun, dünya çapındaki yarışçılarla tamamen yeni interaktif bir deneyim sunuyor. Eğlenceyi kolayca erişilebilen ve keyifle deneyimlenebilen bir olgu […]

19.06.2017 | ulasufuk

Bilkom’un PS4 ve Xbox One platformları için satışa sunduğu “Cars 3: Driven to Win” ile Şimşek McQueen, Cruz Ramirez ve Fırtına Jackson gibi filmin sevilen karakterlerini seçerek yarışmaya hazırlanın! Avalanche Software tarafından, Arabalar 3 filminden esinlenerek geliştirilen oyun, dünya çapındaki yarışçılarla tamamen yeni interaktif bir deneyim sunuyor.

Eğlenceyi kolayca erişilebilen ve keyifle deneyimlenebilen bir olgu haline getirmek hedefiyle 2014 yılında oyun pazarına giren Bilkom, Cars 3: Driven to Win” oyununun PS4 ve Xbox One versiyonlarını film ile aynı anda satışa sundu.

Fırtına Jackson’ı yenmeye hazır mısınız?

“Cars 3: Driven to Win”, Arabalar filmi tutkunlarına, Şimşek McQueen ve Cruz Ramirez’in sürücü koltuğuna oturarak, Fırtına Jackson’a karşı aksiyon dolu bir macera yaşatacak. Oyuncular 20’den fazla Arabalar filmi karakterinden birini seçerek, filmin 13 ikonik yarış ortamında yarışabilecek. Karakterlerin ve yarışların kişiselleştirilmesi, filmin heyecanını her yaş ve seviyedeki oyuncunun keyifle deneyimleyebilmesi için oyuna eklendi.

“Cars 3: Driven to Win” oyunculara sürüş becerilerini geliştirme imkanı da sağlıyor. Birbirinden eğlenceli altı farklı eğitim modunu kullanarak hem deneyim, hem de ödüller kazanmak mümkün. Şimşek McQueen’e karşı yarışarak gücünü denemek isteyenlere “Yarış Modu”nu öneriyoruz. Kazalardan kurtulmayı, rampalardan sıçramayı veya yarışların püf noktalarını öğrenmek için de farklı modlar seçilebilir.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!