-->
Xperia XA1 Ultra Türkiye’de

Geniş ekran deneyimini üst seviyeye taşıyan Xperia XA1 Ultra ile kusursuz fotoğraflar çekmeye hazır olun! Xperia XA1 Ultra (6 inç), 23MP sensörlü ve en son teknolojiye sahip kamera özellikleri ile beklentilerinizin ötesine geçiyor. Tam genişlikte bir ekran ile kesintisiz mükemmel tasarım Xperia XA1 Ultra’da bir araya geliyor. Çevrimiçi aktif olanlar için kusursuz performans ve yüksek […]

25.05.2017 | ulasufuk

Geniş ekran deneyimini üst seviyeye taşıyan


Xperia XA1 Ultra ile kusursuz fotoğraflar çekmeye hazır olun!

  • Xperia XA1 Ultra (6 inç), 23MP sensörlü ve en son teknolojiye sahip kamera özellikleri ile beklentilerinizin ötesine geçiyor.
  • Tam genişlikte bir ekran ile kesintisiz mükemmel tasarım Xperia XA1 Ultra’da bir araya geliyor.
  • Çevrimiçi aktif olanlar için kusursuz performans ve yüksek hıza sahip Xperia XA1 Ultra mükemmel bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Sony Mobile, hayatı daha geniş yaşamanız için tasarlanan ve üstün kamera kalitesini süper orta sınıf yelpazesine taşıyan Xperia XA1 Ultra’yı satışa sunduğunu duyurdu.

Beklentilerinizi aşan fotoğraflar çekin

Xperia XA1 Ultra’da 23MP yüksek çözünürlüklü mobil sensör için 1/2.3” Exmor™RS, parlak F2.0 lens ile düşük ışık koşullarında bile muhteşem fotoğraflar elde etmenizi sağlayan kamera uzmanlığı, Sony’nin dijital fotoğraf makinesi bölümünden alındı. Hareket halindeki nesneleri dahi düşük ışık koşullarında net ve gerçek renkleriyle yansıtan Xperia XA1 Ultra’nın ana kamerası deklanşöre basıldığında 0,6 saniye1 de açılıp süper hızlı fotoğraf çekebiliyor.

Optik görüntü sabitleme ve geniş açılı akıllı selfie flaşlı 16 MP ön kamerası ile grup selfie’leri için mükemmel bir seçim olan Xperia XA1 Ultra, her selfie’yi net bir şekilde çekmenizi sağlıyor. Cihazda yer alan “El Deklanşörü” kamera özelliği sayesinde tek bir el hareketi ile mükemmel kareyi yakalamanız artık çok kolay.

Muhteşem anlar için büyük tasarım

Xperia XA1 Ultra uçtan uca 6 inç göz alıcı full HD ekranı ile elinize mükemmel bir şekilde uyum sağlarken size sürükleyici bir görüntüleme deneyimi yaşatıyor. Üst ve alt kısımlardaki elmas kesimli yüzeyde Sony işçiliği net şekilde görülürken, alüminyum kenarlarda kullanılan materyal elde zengin bir his yaratıyor.

Güçlü performans

Enerji tasarrufuna sahip sekiz çekirdekli MediaTek işlemci, internette arama yaparken, video izlerken ve en sevdiğiniz oyunu oynarken dahi size hızlı ve benzersiz bir deneyim sağlıyor.

XA1 Ultra, akıllı telefonun kullanım ömrü boyunca daha uzun süren bir performans sağlamak üzere tasarlandı. Qnovo Adaptive Charging, pilin kullanımını takip ederek ömrünü azami düzeye çıkartmak için şarj akımını ayarlıyor. STAMINA Modu ise bazı fonksiyonları kapatıp pil ömrünü arttırarak en çok ihtiyaç duyduğunuzda pilinizin daha uzun süre dayanmasını sağlıyor.

Sony’nin “Akıllı Temizleyici”si, zaman içinde bozulma olmaksızın en iyi hız ve performansı elde etmek için önbelleği ve kullanılmayan uygulamaları otomatik olarak temizleyerek cihazınızın performansını ve belleğini akıllıca yönetiyor. Xperia yelpazesinin yeni üyesi Xperia Actions, kişiselleştirilebilir ayarlar ve kişiye özel tavsiyeler teklif ederek günlük hayatınızı kolaylaştırmak için kullanım alışkanlıklarınızı öğrenmeyi hedefliyor.

Beyaz, Siyah, Altın ve Pembe renk2 seçeneklerine sahip Xperia XA1 Ultra, 1.899 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile tüm operatör ve perakende satış noktalarında satışa sunuluyor.

Detaylı bilgi için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz;

https://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xper…



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.