-->
Türk Telekom Playstore’dan ‘Football Manager 2017’ye Özel İndirim

Türk Telekom Playstore, efsane menajerlik simülasyonu “Football Manager 2017”yi, 25 – 28 Mayıs 2017 tarihleri arasında 45 TL’lik özel indirimle oyunseverlerle buluşturuyor. Türk Telekom’un oyunseverlere 4 bine yakın seçenek sunan dijital oyun platformu Playstore, en gerçekçi futbol menajerliği simülasyonu olan “Football Manager 2017”’yi özel indirimli fiyatıyla meraklılarıyla buluşturuyor. Efsaneleşen oyunu 25-28 Mayıs tarihleri arasında 45 […]

25.05.2017 | ulasufuk

Türk Telekom Playstore, efsane menajerlik simülasyonu “Football Manager 2017”yi, 25 – 28 Mayıs 2017 tarihleri arasında 45 TL’lik özel indirimle oyunseverlerle buluşturuyor.

Türk Telekom’un oyunseverlere 4 bine yakın seçenek sunan dijital oyun platformu Playstore, en gerçekçi futbol menajerliği simülasyonu olan “Football Manager 2017”’yi özel indirimli fiyatıyla meraklılarıyla buluşturuyor. Efsaneleşen oyunu 25-28 Mayıs tarihleri arasında 45 TL’ye satın alabilecek oyunseverler, “Football Manager 2017”ye internet faturalarına ek olarak vade farksız 12 aya varan taksit seçenekleri ile de sahip olabilecek.

Kulüplerin yönetimi oyuncuların elinde

Football Manager’in 2017 sürümü ile 2 bin 500’ün üzerinde gerçek futbol kulübünün yönetimi, sözleşme imzalanması ve transfer edilmesi gereken 500 binin üzerinde futbolcu ve kadronun kontrolü tamamen oyuncunun kararlarına bırakılıyor. Maçlara çıkacak takımların tüm kadroları, ilk 11 seçimi, taktikler, takım içi iletişim ve saha kenarından verilen talimatlar da oyuncunun kararlarına göre şekilleniyor. Oyunun en sevilen özelliklerinden olan ‘3D maç motoru’ ise maçların anında canlı olarak izlenebilmesini sağlıyor.

“Football Manager 2017” hakkında detaylı bilgiye https://www.playstore.com/#!/urun/football-manager-2017 adresinden ulaşılabiliyor.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.