-->
Seven Knights’ta Akıncılar’dan 3 Kahraman Yenilendi ve Güçleri Arttı

Mobil RPG Seven Knights’ta yeni güncelleme ile heyecan artıyor En çok sevilen kahramanlardan Sieg, Shane ve Nia’nın çok daha güçlü, yenilenmiş versiyonları oyuna katılırken,Seven Knights Bulmaca’ya özel kahraman Kyle ekleniyor ve yeni depo sistemi, yeni Araştırma Bölgesi oyuna ekleniyor. Netmarble Games, mobil RPG Seven Knights‘a yenilenmiş Akıncılar’ın geleceğini bugün duyurdu. Shane, Ruri, Espada, Sieg ve […]

25.05.2017 | ulasufuk

Mobil RPG Seven Knights’ta yeni güncelleme ile heyecan artıyor

En çok sevilen kahramanlardan Sieg, Shane ve Nia’nın çok daha güçlü, yenilenmiş versiyonları oyuna katılırken,Seven Knights Bulmaca’ya özel kahraman Kyle ekleniyor ve yeni depo sistemi, yeni Araştırma Bölgesi oyuna ekleniyor.

Netmarble Games, mobil RPG Seven Knights‘a yenilenmiş Akıncılar’ın geleceğini bugün duyurdu.

Shane, Ruri, Espada, Sieg ve Nia olmak üzere beş çok sevilen kahramandan oluşan Akıncılar’a, özel kahramanlar Sieg, Shane ve Nia’nın mevcut altı yıldız kahramanlardan çok daha güçlü olan yenilenmiş versiyonları geliyor.

Bunun yanında, oyuncuların oyun sırasında topladıkları bulmaca parçalarını özel kahramanlarla takas edebilecekleri bir sistem olan Seven Knights Bulmaca’ya da Kyle ekleniyor. Yine sevilen bir saldırı türü kahramanı olan Kyle’ın gelmesiyle, bu sistemin pek çok oyuncuya heyecanlı bir oyun sunması bekleniyor.

Araştırma bölümünde ise yeni bir bölge açılıyor. Nisan ayında oyuna eklenen Araştırma, kahramanların ve maskotların belli bir süreliğine gönderilerek oyun içi ödüller elde ettiği bir mod olmuştu. Buradan elde edilen ve kahramanın gücünü arttırabilen Ruh ödülü sayesinde, Araştırma Seven Knights‘ın en sevilen içeriklerinden biri haline geldi. Yeni eklenen bölgeninse, aralarında kahraman geliştirme için 3 Yıldız Element Bileti’nin de bulunduğu faydalı ve değerli eşyalarla dolu olarak yepyeni bir oyun deneyimi sunuyor.

Netmarble ayrıca oyuna getireceği yeni depo sistemiyle, kahraman, ekipman ve maskotları biriktirmeyi oyuncular için çok daha kolaylaştıracak.

Ek olarak, 25 Mayıs’a kadar Seven Knights‘a giriş yapan tüm oyuncular, 100 Kudret Parçası (Kahraman) hediye edilecek bir etkinliğe de otomatik olarak katılmış olacak.

Dünya çapında son derece popüler olan Seven Knights, 500’ün üzerinde farklı karakter biriktirip geliştirerek eğlenebileceğiniz sıra tabanlı mobil bir RPG’dir.

Seven Knights Google Play ve AppStore üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için web sitesini ziyaret edebilirsiniz: http://sevenknights.netmarble.com

 



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.