-->
Resident Evil Revelations’tan 8 Dakikalık PS4 ve Xbox One Oynanış Videoları

Capcom, Resident Evil Revelations’ın gelecek PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri için aksiyon ve araştırmaya odaklı iki oynanış videosu yayınladı. PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, PC ve 3DS için şu an mevcut oyunun PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri 31 Ağustos’ta Japonya’da Kuzey Amerika ve Avrupa’da ise bu sonbaharda çıkış yapacak. Videoları aşağıdan izleyebilirsiniz:    

16.05.2017 | ulasufuk

Capcom, Resident Evil Revelations’ın gelecek PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri için aksiyon ve araştırmaya odaklı iki oynanış videosu yayınladı.

PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, PC ve 3DS için şu an mevcut oyunun PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri 31 Ağustos’ta Japonya’da Kuzey Amerika ve Avrupa’da ise bu sonbaharda çıkış yapacak. Videoları aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

 



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.