-->
PlayStation Plus Üyeleri için Mayıs Ayının Ücretsiz Oyunları Alienation ve Tales from the Borderlans

PlayStation Plus üyelerine her ay iki oyun hediye: PlayStation® Plus üyeleri için Mayıs ayının ücretsiz oyunları Alienation ve Tales from the Borderlans PlayStation® Plus üyelerine özel olarak sunulan, Mayıs ayının ücretsiz oyunları Alienation ve Tales from the Borderlands olarak duyuruldu. PlayStation® Plus üyeleri her ay farklı iki oyuna ücretsiz erişmenin yanı sıra, muhteşem özellikler ve […]

08.05.2017 | ulasufuk

PlayStation Plus üyelerine her ay iki oyun hediye:

PlayStation® Plus üyeleri için Mayıs ayının ücretsiz oyunları Alienation ve Tales from the Borderlans

PlayStation® Plus üyelerine özel olarak sunulan, Mayıs ayının ücretsiz oyunları Alienation ve Tales from the Borderlands olarak duyuruldu.

PlayStation® Plus üyeleri her ay farklı iki oyuna ücretsiz erişmenin yanı sıra, muhteşem özellikler ve avantajlarla benzersiz bir oyun deneyimi yaşıyorlar.

PlayStation® Plus üyelerine şu avantajlar sunuluyor:

  • Her ay ücretsiz iki PS4 oyunu
  • Sadece PS Plus üyelerine özel indirimler
  • Çevrimiçi multiplayer oyun modu
  • Oyunu Paylaş (Share Play) özelliği
  • 10 GB’lik bulut depolama alanı

PlayStation® Plus’a https://www.playstation.com/tr-tr/explore/playstation-plus/ adresinden üye olarak 14 günlük ücretsiz deneme fırsatından yararlanabilir; 1 aylık, 3 aylık ve 12 aylık üyelik seçeneklerinden birini satın alabilirsiniz. 3 aylık ve 12 aylık PlayStation® Plus kartlarını ise teknoloji marketlerinden temin edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Orijinal Erangel haritası nostaljik grafikler ve eski oyun dengeleriyle yalnızca iki haftalığına sizlerle.


LG’nin Mayıs ayı itibariyle Türkiye pazarına sunacağı 2024 Serisi 83, 77 ve 65 inç G4 ve 83 inç C4 modelleri, LG Online Mağaza’ya özel LG StandbyME veya LG GX Soundbar hediye fırsatıyla ön siparişe açılıyor.


Aktör Abubakar Salim’in duygu dolu bir özlem hikayesi olarak nitelendirdiği oyun, Metroidvania türünden ilham alan, eğlenceli ve zorlu bir mücadele sunuyor


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!