-->
PES 2017 Turnuva Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Teknosa ve Aral işbirliği ile 6 Mayıs –  14 Mayıs 2017 tarihleri arasında Türkiye’nin beş büyük ilinde gerçekleştirilen turnuvada futbol tutkusu doyasıya yaşandı. İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun ve Adana’da düzenlenen ve onlarca oyun tutkununun takip ettiği etkinliklerde finale kalan yarışmacılar İstanbul’daki final ayağında kıyasıya yarıştı.  Turnuvanın kazananları belli oldu. Birinci Emir Burak Taşkıner, İkinci Yılmaz […]

16.05.2017 | ulasufuk

Teknosa ve Aral işbirliği ile 6 Mayıs –  14 Mayıs 2017 tarihleri arasında Türkiye’nin beş büyük ilinde gerçekleştirilen turnuvada futbol tutkusu doyasıya yaşandı.

İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun ve Adana’da düzenlenen ve onlarca oyun tutkununun takip ettiği etkinliklerde finale kalan yarışmacılar İstanbul’daki final ayağında kıyasıya yarıştı. 

Turnuvanın kazananları belli oldu. Birinci Emir Burak Taşkıner, İkinci Yılmaz Çam, üçüncü ise Burak Horoz oldu. Turnuva sonucunda birinciye takımının kombine bileti, ikinciye iki kişilik yurtiçi tatil ve üçüncüye HTbook 14B Notebook hediye edilirken, katılımcılar Teknosa hediye çekleri kazanma şansı da yakaladı.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.