-->
Paramanya Turnuvası Adana’da Rekor Katılımla Gerçekleşti

Paramanya Turnuvası Adana’da Rekor Katılımla Gerçekleşti Türkiye’deki mobil oyun severlerin vazgeçilmez oyunu Türkiye Paramanya Turu’nun üçüncü ayağı, 25 oyuncunun katılımıyla Adana’da düzenlendi. Deneyimli oyuncuların mücadelesi izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Netmarble Games, Türkiye’nin en sevilen mobil oyunu Paramanya’nın, Türkiye Paramanya Turu, Adana’da yapıldı. Turnuvanın galibi ise heyecanlı ve çekişmeli maçların sonucunda, Oğuz Mercan oldu. Deneyimli […]

30.05.2017 | ulasufuk

Paramanya Turnuvası Adana’da Rekor Katılımla Gerçekleşti

Türkiye’deki mobil oyun severlerin vazgeçilmez oyunu Türkiye Paramanya Turu’nun üçüncü ayağı, 25 oyuncunun katılımıyla Adana’da düzenlendi. Deneyimli oyuncuların mücadelesi izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.

Netmarble Games, Türkiye’nin en sevilen mobil oyunu Paramanya’nın, Türkiye Paramanya Turu, Adana’da yapıldı. Turnuvanın galibi ise heyecanlı ve çekişmeli maçların sonucunda, Oğuz Mercan oldu.

Deneyimli Paramanya oyuncularının galibiyet için yarıştığı turnuvaya Adana’nın popüler yerlerinden Federal Coffee Co. ev sahipliği yaptı. Adana’lı Paramanya’cıların kozlarını paylaştığı turnuvada, birinci gelen oyuncu 2000 Elmas kazanırken, 2’nci 1000 Elmas ile ödüllendirildi. Turnuvanın Adana ayağında birinci olan Oğuz Mercan, Eylül ayında İstanbul’da düzenlenecek Paramanya Büyük Şampiyonası’nda yarışmaya da hak kazandı.

8 şehir, toplam 10.000 TL ödül havuzu

6 milyonun üstünde kullanıcıya sahip Paramanya oyununa olan ilgiyi karşılamak amacıyla Netmarble Türkiye, Gaziantep, Ankara, Adana, Trabzon, İstanbul, Bursa, Antalya ve olmak üzere 8 şehirde Türkiye Paramanya Turu’nu düzenliyor. Toplam ödül havuzunun 10 bin TL’ye ulaştığı 2017 finallerine katılmanın yolu Türkiye Paramanya Turu’nda başarılı olmaktan geçiyor.

Türkiye’nin 1 numaralı mobil oyunu

Ücretsiz indirme, Türkçe seslendirme, tüm mobil cihazlara uyumluluk gibi özelliklerin yanı sıra Paramanya, oyunculara zarları yuvarlayıp ister arkadaşlarıyla ister aileleriyle dünyayı turlama fırsatı sunuyor. Ayrıca oyunda bulunan 10 adet birbirinden farklı harita, yepyeni karakter kartları ve aksesuarlarla eğlence hiç bitmiyor.

Özel günlere ait etkinliklerle, sürpriz hediyelerle sürekli eğlenceyi ve heyecanı zirvede tutarak Türkiye’de ve tüm dünyada herkesi etkisine alan mobil oyun Paramanya, oyun tutkunlarına yeni aksiyonlar ve maceralar sunmaya devam edecek.

Paramanya oyun içi satın alma seçenekleriyle App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir.

App Store: http://buff.ac/4cX4

Google Play: http://buff.ac/4cX5

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi Paramanya we bsitesini ve resmi Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!