-->
Overwatch 1. Yıl Dönümü Özel İndirimi Başladı!

22Overwatch yaz kampanyasında 1. yıl dönümüne özel büyük indirim oyuncuları bekliyor. 22 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında sürecek Overwatch indirimi bugün başladı. Playstation 4, Xbox One ve PC oyunlarında geçerli olacak kampanyada, Overwatch 130 TL’den satışa sunuluyor. Overwatch, oyuncuların her biri kendine has olağanüstü silahlara ve inanılmaz yeteneklere sahip olan onlarca farklı kahraman arasından seçim yaparak, […]

22.05.2017 | ulasufuk

22Overwatch yaz kampanyasında 1. yıl dönümüne özel büyük indirim oyuncuları bekliyor.

22 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında sürecek Overwatch indirimi bugün başladı. Playstation 4, Xbox One ve PC oyunlarında geçerli olacak kampanyada, Overwatch 130 TL’den satışa sunuluyor.

Overwatch, oyuncuların her biri kendine has olağanüstü silahlara ve inanılmaz yeteneklere sahip olan onlarca farklı kahraman arasından seçim yaparak, yakın gelecekteki dünyadaki çeşitli mekanlarda geçen görevleri tamamlamak için savaştıkları, takım tabanlı bir nişancı oyunu. Blizzard Entertainment’ın ilk yılında dünyayı kasıp kavuran ve 30 milyondan fazla oyuncuya sahip popüler FPS oyununu denemek için bu mükemmel fırsatı kaçırmayın!

Overwatch’u satın almak için satış noktalarını ya da aralgame’i ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!