-->
Neverwinter: Shroud of Souls 20 Haziran’da Konsollarda

Yeni düşmanlar, özellikler ve kişiselleştirilebilir Guild Halls ufukta göründü Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen yapımcısı Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, Neverwinter: Shroud of Souls‘un Xbox One ve PlayStation®4 platformlarında 20 Haziran‘da yayınlanacağını duyurdu. Oyunun en son genişletmesi olan The Cloaked Ascendancy’ye getirilen bu ücretsiz güncellemede yepyeni bir macera, Loadouts özelliği, kişiselleştirilebilir bir Guild […]

25.05.2017 | ulasufuk

Yeni düşmanlar, özellikler ve kişiselleştirilebilir Guild Halls ufukta göründü

Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen yapımcısı Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, Neverwinter: Shroud of Souls‘un Xbox One ve PlayStation®4 platformlarında 20 Haziran‘da yayınlanacağını duyurdu. Oyunun en son genişletmesi olan The Cloaked Ascendancy’ye getirilen bu ücretsiz güncellemede yepyeni bir macera, Loadouts özelliği, kişiselleştirilebilir bir Guild Hall sosyal alanı, “Marauders” adında yeni bir Kaleler etkinliği ve çok daha fazlası var. Esrarengiz bir kara büyücünün önderlik ettiği bir hayalet ordusu, Cloaked Ascendancy’nin kalıntılarının arasından yükseliyor.

Dragonborn bir kara büyücü olan Morlanth, River District’in derinlerindeki tutsaklıktan kaçarak Shroud of Souls’u oluşturdu. Emrindeki muazzam güçle birlikte, daha güçlü ruhları bu gücün başına general olarak geçirmenin yollarını arıyor. Maceracılar bu elim planı boşa çıkarmak ve River District’te bir kez daha barışı hakim kılmak için harekete geçmek zorunda.

Shroud of Souls’taki yeni Loadouts özelliği; oyuncuların kişiselleştirilmiş karakter sürümleri oluşturmalarını, onları teçhizat yapılandırmalarıyla tamamlamalarını ve böylece Neverwinter’ın PvE’leri, zindanları, PvP’leri ve daha fazlası arasında hızlıca değiştirebilmelerini sağlıyor. İçinde dinamik bir “Marauders” etkinliğinin ve yepyeni, kişiselleştirilebilir bir Guild Hall sosyal alanının olduğu bir dizi Kaleler lonca oynanışı iyileştirmesiyle birlikte oyuncular maceralarını diğerleriyle birlikte yeniden yaşıyor ve Neverwinter’da başarılarını sergileyebiliyor.

Neverwinter, dinamik savaşlar ve destansı zindanlar sunan, oynaması ücretsiz bir aksiyon MMORPG’sidir.  Oyuncular, uçsuz bucaksız Neverwinter şehrini ve onun komşu topraklarını keşfe çıkarak Forgotten Realms’ın yaşayan tarihini öğrenir ve düşmanlarıyla yüzleşir. Neverwinter, PC’de mevcuttur ve Xbox One (Xbox Live Gold ile*) ve PlayStation®4 (PlayStation®Plus gerekmez) platformlarında dijital olarak ücretsiz oynanabilir.

*Xbox için Xbox Live Gold üyeliği gerekir (ayrı olarak satılır).

Neverwinter hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://www.playneverwinter.com adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.