-->
MSI GT 1030 Serisi Ekran Kartları Satışa Çıktı

MSI’ın NVIDIA tabanlı yeni GT 1030 serisi ekran kartları bugün itibarı ile 4K çözünürlüklü oyun ve gelecek nesil ses deneyimini bir arada yaşamak isteyenler için satışa sunuldu. 10 cm çaplı soğutma fanına sahip yeni AERO ITX 2G OC ekran kartı, eşzamanlı olarak çalışan 2 monitöre bağlı iken bile serin kalabiliyor. Ufak boyutu sayesinde AERO ITX […]

16.05.2017 | ulasufuk

MSI’ın NVIDIA tabanlı yeni GT 1030 serisi ekran kartları bugün itibarı ile 4K çözünürlüklü oyun ve gelecek nesil ses deneyimini bir arada yaşamak isteyenler için satışa sunuldu. 10 cm çaplı soğutma fanına sahip yeni AERO ITX 2G OC ekran kartı, eşzamanlı olarak çalışan 2 monitöre bağlı iken bile serin kalabiliyor. Ufak boyutu sayesinde AERO ITX 2G OC, 3D grafiklerden yüksek çözünürlüklü çıkışa kadar geniş kullanım yelpazesi arayanlar için mükemmel bir esneklik sunuyor.

DAHA FAZLA ESNEKLİK İÇİN UFAK PROFİL

MSI aynı zamanda NVIDIA® tabanlı ve küçük boyutlu GT 1030 modelleri ile ufak kasalarda optimal kullanıma da olanak tanıyor. Küçük çaplı fakat sağlam fan tasarımının yanında tamamen katı kapasitörlere sahip yeni GT 1030 2G LP ekran kartları, her sistemde uzun kullanım ömrü sunuyor. Ayrıca zekice tasarlanmış yapısı ile GT1030 2GH LP serisi, ufak boyutlarına rağmen geniş soğutma bloğuna sahip olması sayesinde tamamen sessiz bir çalışma ortamı arayanlara gürültüden uzak bir deneyim sunuyor. Bu özellikler ile yeni MSI GT 1030 serisi her tür PC için mükemmel tercih.

MSI ÖZEL Afterburner HIZAŞIRTMA YAZILIMI

MSI GT 1030 serisi ayrıca MSI Afterburner desteğine de sahip. Performans, soğutma ve gürültü seviyelerini ince ayarlarla optimize edebileceğiniz bu yazılım, ister Windows içinden, ister Android/iOS uygulamaları sayesinde mobil cihazınız üzerinden kontrol edilebiliyor ve GT 1030 ekran kartınıza ait bilgileri görmenizi ya da hızaşırtma yapmanızı sağlıyor. Diğer Afterburner özellikleri arasında temel konfigürasyon ayarları, Predator ses-video yakalama aracı, yerleşik Kombustor burn-in benchmark testi gibi grafik performansınızı arttırmanıza yardımcı olacak birçok yetenek de bulunuyor.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.