-->
Monster’dan Türk Oyunu TARTARUS’a Destek

TARTARUS ekibi oyunlarını geliştirirken Monster’ın yüksek performanslı bilgisayarlarından yararlanacak Yerli oyun bilgisayarı üreticisi Monster Notebook duyurulmasının ardından büyük heyecan yaratan Türk yapımı aksiyon macera oyunu TARTARUS’un destekleyicisi olduğunu açıkladı. Oyun, Monster’ın yüksek performanslı bilgisayarları kullanılarak geliştirilecek. Türkiye’deki oyun sektörünün ve oyunculuğun gelişimine her fırsatta katkı sunmaya çalışan Monster Notebook, daha önce de çeşitli oyun etkinliklerine […]

08.05.2017 | ulasufuk

TARTARUS ekibi oyunlarını geliştirirken Monster’ın yüksek performanslı bilgisayarlarından yararlanacak

Yerli oyun bilgisayarı üreticisi Monster Notebook duyurulmasının ardından büyük heyecan yaratan Türk yapımı aksiyon macera oyunu TARTARUS’un destekleyicisi olduğunu açıkladı. Oyun, Monster’ın yüksek performanslı bilgisayarları kullanılarak geliştirilecek.

Türkiye’deki oyun sektörünün ve oyunculuğun gelişimine her fırsatta katkı sunmaya çalışan Monster Notebook, daha önce de çeşitli oyun etkinliklerine ve başarılı e-spor takımı SuperMassive’e sponsor olmuştu. Firmanın desteğini sunduğu son yerli oluşum ise TARTARUS oyununun geliştiricisi Abyss Gameworks oldu.

Monster Notebook Genel Müdürü İlhan Yılmaz, Abyss Gameworks’e destek olma kararlarını şöyle değerlendirdi, “Yerli bir marka olarak ülkemize karşı daima bir sorumluluk hissettik. Malum, oyun sektörü dünyada 100 milyar doları aşan bir büyüklüğe ulaştı ve Türkiye’nin de bu pazardan daha fazla pay alabileceğini düşünüyorum. Bu nedenle Abyss Gameworks gibi gelecek vadeden firmalarla işbirliği yapmaya, onlara destek olmaya çalışıyoruz. Eğer onların başarıya ulaşmalarında az da olsa katkımız olursa ve böylelikle ülkemizdeki oyun sektörünün gelişmesine destek olabilirsek bundan gurur duyarız. Abyss Gameworks’ün başarılı olacağına inanıyoruz ve onlara destek olarak da bunu göstermek istedik.

Abyss Gameworks’ün Pazarlama Müdürü Hüsamettin Yüzer de Monster ile girdikleri işbirliğine ilişkin düşüncelerini şu sözlerle ifade etti, “Öncelikle uluslararası marka kimliğine sahip ve ürün kalitesi global anlamda mükemmelliği sunan Monster Notebook ile çalışmak bizler için heyecan verici. Gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği sayesinde TARTARUS projesini daha da ileriye taşıyabileceğimizi düşünüyoruz. Monster ekipmanlarıyla işlerimizi daha efektif ve hızlı halledeceğiz ki özellikle oyun geliştirme sürecinde zaman en değerli unsur. TARTARUS, ekibimizin ilk projesi olmasına rağmen henüz oyun piyasaya sürülmeden bizi bağrına basan insanları görmek mutluluk verici. Abyss Gameworks olarak sürdürülebilir projeler üreten bir şirket olmak bizim en büyük amacımız. Umarım Abyss Gameworks, Monster’ın izinden ilerleyerek birkaç sene içerisinde dünya çapında adından söz ettiren bir marka haline gelecek.

Abyss Gameworks tarafından geliştirilen TARTARUS, bilim kurgu-aksiyon-macera türünde bir oyun. 2230 yılında Neptün yakınlarındayken teknik bir sorun yaşayan MRS TARTARUS 220478 gemisinin mürettabatından Cooper’ı canlandıracağımız oyun, farklı oynanışıyla ve gelişmiş grafikleriyle oyunseverlerin dikkatini çekmeyi başardı. 2017 yazında çıkması beklenen TARTARUS’un Steam sayfasına http://store.steampowered.com/app/608530/TARTARUS/ adresinden ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.