-->
Monster Social Media Awards’ta Ödül Aldı

Monster Notebook, Türkiye’deki marka ve ajansların sosyal medya performanslarını değerlendiren Social Media Awards’ta, Topluluk Yönetimi dalında en iyi üçüncü firma olmayı başardı Ürettiği yüksek performanslı oyun bilgisayarları ile oyun tutkunlarının sevgisini kazanmayı başaran yerli üretici Monster Notebook, başarılarına bir yenisini ekledi. Marka, Red and Grey Media tarafından yönetilen sosyal medya hesaplarıyla Marketing Türkiye ve BoomSonar […]

25.05.2017 | ulasufuk

Monster Notebook, Türkiye’deki marka ve ajansların sosyal medya performanslarını değerlendiren Social Media Awards’ta, Topluluk Yönetimi dalında en iyi üçüncü firma olmayı başardı

Ürettiği yüksek performanslı oyun bilgisayarları ile oyun tutkunlarının sevgisini kazanmayı başaran yerli üretici Monster Notebook, başarılarına bir yenisini ekledi. Marka, Red and Grey Media tarafından yönetilen sosyal medya hesaplarıyla Marketing Türkiye ve BoomSonar tarafından düzenlenen Social Media Awards ödül töreninde Topluluk Yönetimi dalında üçüncülük ödülü aldı.

Kullanıcı memnuniyetine büyük önem veren Monster, sosyal medyayı kullanıcılarıyla kurduğu ilişkinin önemli bir ayağı olarak görüyor. Takipçileriyle dev bir aile oluşturmayı hedefleyen Monster, bu amaçla kullanıcılarının her zaman ve kolaylıkla ulaşabilecekleri bir marka olmak için sosyal medyayı etkin biçimde kullanıyor.

Red and Grey Media’nın yönettiği sosyal medya hesaplarındaki çalışmalarıyla Social Media Awards kapsamında ödüle lâyık görülen marka, sosyal medyada hayran topluluğunu en iyi yöneten ve takipçi kitlesi ile güçlü iletişim kuran markaların değerlendirildiği Topluluk Yönetimi dalında üçüncü olmayı başardı.

Monster Notebook Kurumsal İletişim Müdürü Kayra Keri Küpçü kazanılan ödülle ilgili hislerini şu sözlerle dile getirdi, “Günümüzde insanlar sevdikleri markaların kendilerine daha yakın olmasını, kendilerini dinlemesini, şikâyetlerini not etmesini ve sorularını cevaplamasını istiyorlar. Monster olarak biz de kullanıcılarımızla sıkı bir iletişim içinde olmaya, daima onların yanında olduğumuzu, onları dinlediğimizi ve anladığımızı hissettirmeye çalışıyoruz. Bu imajı sosyal medyaya taşımak için de Red and Grey Media’dan yardım alıyoruz ve alınan bu ödül bence ne kadar doğru bir tercih yaptığımızı gösteriyor. Bu başarının mimarı olan Red and Grey ekibini kutluyorum.”

Red and Grey Media Ajans Başkanı Furkan Reis ise düşüncelerini şöyle ifade etti, “Monster Notebook çok sıcak ve dinamik bir marka, üst düzey yöneticisinden teknik servisine kadar tüm ekip kullanıcı kitlesiyle mekanik olmaktan çok uzak, sıcak bir iletişim içerisinde. Biz de Red and Grey Media olarak bu sıcak iletişimi hem kreatif hem de analitik olarak değerlendirerek stratejimize yansıttık. Kullanıcıyı anlayan ve empati yapan marka konumunu koruduk. Bu durum bize yüksek etkileşim ve çok canlı bir topluluk getirdi.”

Monster Notebook’un Facebook sayfasını facebook.com/monsternotebook/ adresinden ziyaret edebilirsiniz.

 



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!