-->
Metin2 Artik Steam’de

Gameforge’den sizlere bir haberimiz var: Metin2 artık Steam’de. Metin2 birçok ülkede büyük bir başarıyla devam eden ve düzenli şekilde güncellemeler alan saygın bir MMO klasiğidir. Gameforge bu kararı topluluktan gelen yoğun istek üzerine vermiştir ancak aynı hamleyle bu ücretsiz rol yapma oyunu için yeni oyuncular kazanmayı da hedeflemektedir. Steam’e doğrudan erişim: http://store.steampowered.com/app/550900/Metin2/ Metin2: MMO klasiği […]

10.05.2017 | ulasufuk

Gameforge’den sizlere bir haberimiz var: Metin2 artık Steam’de. Metin2 birçok ülkede büyük bir başarıyla devam eden ve düzenli şekilde güncellemeler alan saygın bir MMO klasiğidir. Gameforge bu kararı topluluktan gelen yoğun istek üzerine vermiştir ancak aynı hamleyle bu ücretsiz rol yapma oyunu için yeni oyuncular kazanmayı da hedeflemektedir.

Steam’e doğrudan erişim: http://store.steampowered.com/app/550900/Metin2/
Metin2: MMO klasiği şu andan itibaren Steam’de oynanabilir!

Yayıncı Gameforge tüm zamanların en başarılı MMO’su Metin2’yi ünlü bilgisayar platformu Steam’de yayınlıyor

8 Mayıs 2017, Karlsruhe: Gameforge ve Geliştirici Webzen bugün online rol yapma oyunu Metin2’yi dünya çapında Steam’de yayınladı. Metin2 MMO türünün en büyük başarı tarihinden birine sahip: Bu ücretsiz oyun on yıldır batı dünyasında oynanıyor ve en yoğun zamanlarında 7,6 milyonu aşkın oyuncuya ev sahipliği yaparak World of Warcraft’ı bile arkasında bıraktı. Hala bir milyondan fazla aktif kullanıcısı olan bu oyunumuz hareketli bir topluluğa sahip ve düzenli olarak güncellemeler sağlar.
Metin2 yayında güzel bir yönünü de sergilemekte: Oyun başlangıcının kolaylaştırılması bu MMO klasiğinde rahat bir başlangıç yapmayı ve hızla seviye atlamayı garantiler. Geri dönenlere yepyeni bir topluluk sunan bu doğuya has savaş sanatı oyunu, özel koleksiyon kartları ve armalar içerir.
Steam’deki yayının bir diğer hedefi de birçok oyuncunun uzun zamandır hayalinin kurduğu bir dileği yerine getirmektir: Gameforge yakın zaman içerisinde oyunculara mevcut hesaplarını Steam ile bağlantılama imkânı sunmayı planlamakta.
Yeni Metin2 Videosu: https://youtu.be/QigNM_UgjUA
Metin2 Hakkında
Metin2 Gameforge ve Webzen’e ait bir MMO klasiğidir. Oyun Ejderha Tanrısı’nın büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olan büyüleyici dünyasında geçiyor. Maceralar sırasında oyuncuları tehlikeli yaratıklara ve efsanevi patronlara karşı heyecanlı mücadeleler bekliyor. Sayısız güçlü beceriler ve nesneler bu derin ve incelikli oyunda tüm savaşların kazanılmasını sağlıyor.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.