-->
Kinguin Indie Valley Bağımsız Geliştiricilerle Büyümeye Devam Ediyor

Kinguin’in bağımsız oyun geliştiricilerini desteklemek amacıyla başlattığı Indie Valley, Türkiye ve Avrupa’daki yapımcıları bünyesine katmaya devam ediyor Dijital oyun mağazası Kinguin’in geçen yıl bağımsız oyun geliştiricileri ve yayıncıları için başlattığı Indie Valley programına katılan ve aralarında Türkiye’den geliştiricilerin de yer aldığı pek çok bağımsız geliştirici oyunlarını Kinguin’de yayınladı. Proje ikinci yılına girmeye hazırlanırken, bağımsız geliştiricilere […]

16.05.2017 | ulasufuk

Kinguin’in bağımsız oyun geliştiricilerini desteklemek amacıyla başlattığı Indie Valley, Türkiye ve Avrupa’daki yapımcıları bünyesine katmaya devam ediyor

Dijital oyun mağazası Kinguin’in geçen yıl bağımsız oyun geliştiricileri ve yayıncıları için başlattığı Indie Valley programına katılan ve aralarında Türkiye’den geliştiricilerin de yer aldığı pek çok bağımsız geliştirici oyunlarını Kinguin’de yayınladı. Proje ikinci yılına girmeye hazırlanırken, bağımsız geliştiricilere oyunlarını kolayca oyunculara ulaştırma fırsatı sunmaya devam ediyor.

Indie Valley çerçevesinde piyasaya çıkan son oyun Polonya’lı Simulation Games Studio tarafından geliştirilen ve Fat Dog Games’in dağıtımcılığını üstlendiği Inner Voices oldu. Inner Voices birinci şahıs bakış açısından oynanan ve içerisinde korku ögeleri de barındıran bir macera oyunu.

Oyuncuları pek çok bulmacayla dolu, yarı randomize yapısıyla sürekli değişen ve her biri farklı zorluk seviyelerine sahip labirentlerin içine bırakan oyun, gizemli hikâyesini parça parça sunarken, oyuncuyu muhtemel 5 sondan birine götürecek bazı zor kararlar vermek zorunda da bırakıyor. Türkçe altyazı seçeneği de olan oyun geçtiğimiz hafta Kinguin ve Steam üzerinden satışa sunuldu.

Inner Voice haricinde sayıları gittikçe artan bağımsız Türk geliştiriciler de Indie Valley’e katılıp, oyunlarını kendi belirledikleri fiyat üzerinden Kinguin.net’te satışa sunuyorlar. Carnivore Games, Core Steel Game Studio, Crania Games, Kerim Kumbasar, KNP, Phoenix Game, Rocwise ve Oldmoustache Games Kinguin’in Indie Valley programına katılan geliştiricilerimiz arasında yer alıyor. Katılımcılara Kinguin’in geniş erişim ağını ve gelişmiş ödeme sistemlerini kullanma imkânı sunan Indie Valley’nin kapıları yeni geliştiricilere daima açık.

Kinguin Indie Valley’nin geliştiricilere sunduğu imkânlar hakkında daha fazla bilgi almak ve Indie Valley projesine dâhil olmak için https://www.kinguin.net/tr/indie-valley adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.