-->
HyperX’den RedDot 2017 Tasarım Ödüllü Mouse: HyperX Pulsefire FPS Türkiye’de

Hyperx, oyuncu ürünleri portfolyosunu hassas ve güvenilir performans sunan HyperX Pulsefire FPS Oyuncu Mouse’uyla tamamlıyor. Profesyonel oyuncular ve HyperX mühendisleri tarafından tasarlanan ilk mouse olan Pulsefire FPS, haziran ayının ikinci haftasında KDV dahil 239 TL tavsiye edilen tüketici fiyatıyla raflarda yerini alacak. Kingston Technology Company Inc.’in bir iştiraki olan HyperXTM, oyunseverlerin bir süredir merakla beklediği […]

08.05.2017 | ulasufuk

Hyperx, oyuncu ürünleri portfolyosunu hassas ve güvenilir performans sunan HyperX Pulsefire FPS Oyuncu Mouse’uyla tamamlıyor. Profesyonel oyuncular ve HyperX mühendisleri tarafından tasarlanan ilk mouse olan Pulsefire FPS, haziran ayının ikinci haftasında KDV dahil 239 TL tavsiye edilen tüketici fiyatıyla raflarda yerini alacak.

Kingston Technology Company Inc.’in bir iştiraki olan HyperXTM, oyunseverlerin bir süredir merakla beklediği HyperXTM Pulsefire FPS Oyuncu Mouse’u modelinin haziran ayının ikinci haftasında Türkiye’de satışa sunulacağını duyurdu. HyperXTM Pulsefire FPS Oyuncu Mouse’u, keskin takip için tasarlanan PixArt 3110 işlemcisiyle oyuncuların tüm performans ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor. Hızlı tepkime süresi için kullanılan Omron anahtarları (switch), anahtar başına 20 milyon tıklama vadediyor.

2017 RedDOT Tasarım Ödülleri tasarım ve ustalık ödülleriyle taçlandırılan HyperXTM Pulsefire FPS, üst seviye profesyonel oyuncular ve HyperX mühendisleri tarafından tasarlanan ilk mouse olma özelliğini taşıyor.

NAVI CSGO takımı üyesi Edward Sukhariev HyperX Pulsefire FPS Oyuncu Mouse’u hakkında, “HyperX ile 5 yılı aşkın bir birlikteliğimiz söz konusu ve yeni Pulsefire FPS Oyuncu Mouse’uyla oynama şansı yakaladığımız için mutluyuz. Pulsefire FPS, oyun performans ihtiyaçlarımızı karşılarken, saatler süren antrenman ve turnuvalarda da rahatlıkla kullanılabilecek bir tasarıma sahip” dedi.

Ciddi oyuncuları hedefleyen Pulsefire FPS, avuç içi ve pençe tutuşları (palm grip ve claw grip) için ergonomik ve hafif bir tasarımla geliyor. Oyuncuların birçoğu 400-3200 DPI arasında hassasiyeti tercih ettikleri için Pulsefire FPS, 400-3200 DPI arasında sadece tek bir tuşla geçiş sağlayan 4 ön ayarlı DPI aralığı sunuyor. Hızlı hareketler için optimum ağırlık dağılımı ve 95 gramlık düşük ağırlık seviyesiyle dengeli tutuş sağlayan mouse’un yanlarındaki kaydırmaz yüzeylerse tutuş güvenliğini artırıyor.

HyperX Pulsefire FPS, Omron anahtarları ve her tıklama hakkında keskin, dokunsal geri bildirim veren altı adet dayanıklı ultra hassas düğmeyle oyun deneyimine deneyim katıyor. Esneyebilen örgülü kablo ile donatılan Pulsefire FPS, böylece kabloların dolaşmasının ve kolayca deforme olmasının önüne geçiyor. Mouse’un yüzeyle temasını kuvvetlendiren geniş ayaklarıysa her yüzeyde etkili kayma sağlıyor.

HyperX Klavye ve Mouse Bölümü Yöneticisi Marcus Hermann, “İlk oyuncu mouse’u modelimizi ürettiğimiz için heyecanlıyız. Laboratuvarımız kapsamlı testlerden sonra, oyunculara inanılmaz bir fiyat noktasında, istedikleri özellikleri sunmak için Pulsefire FPS’yi geliştirdi. Oyuncular tüm aksesuarlarında HyperX kalite ve performansını arıyorlar. HyperX ise onların beklentisini boşa çıkarmayıp, Pulsefire FPS Oyuncu Mouse’uyla en rekabetçi oyun bileşenlerini sunuyor” dedi.

Erişilebilirlik ve Destek

Yeni HyperX Pulsefire FPS Oyuncu Mouse’u HX-MC001A/AM, haziran ortasından itibaren satış kanallarından KDV dahil 239 TL tavsiye edilen tüketici fiyatıyla temin edilebilecek. HyperX Pulsefire FPS Oyuncu Mouse’u 2 yıl garanti ve servis desteğiyle geliyor.

 

ÖZELLİKLER ve BOYUTLAR

Ergonomi: Sağ el
Sensör: PixArt PMW3310
Çözünürlük: 400/800/1600/3200 DPI
Hız: 130ips
Hızlanma: 30g
Tuşlar: 6
Sol/Sağ tuşlar: Omron
Sol/Sağ dayanıklılığı: 20 milyon tıklama
Arkadan Aydınlatma Rengi: Kırmızı
Bağlantı tipi: USB 2.0
Tarama Oranı: 1000Hz
USB veri formatı: 16 bits/axis
Dinamik sürtünme katsayısı: 0.16µ1
Statik sürtünme katsayısı: 0.21µ11
Kablo tipi: Örgülü esnek
Ağırlık (kablosuz): 95g
Ağırlık (kablolu): 120g
Kablo uzunluğu: 1.8m
Boyutlar Uzunluk: 127.54mm

Yükseklik: 41.91mm

Genişlik: 71.07mm



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.