-->
ASUS ROG Markasıyla İstanbul’un NBA FanZone Heyecanına Ortak Oluyor!

Dijital çağın öncü markası ASUS’un sponsorları arasında yer aldığı NBA FanZone, basketbol tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşatmak üzere İstanbul’da! ASUS’un Republic of Gamers (ROG) oyun bilgisayarlarıyla katılımcılara unutulmaz deneyimler yaşatacağı NBA FanZone, 5 Haziran 2017’ye kadar Demirören İstiklal AVM – Social İstanbul’da basketbol tutkunlarıyla buluşacak.   ASUS’un yarışma kurguları ve NBA2K17 oyun deneyim alanıyla desteklediği, […]

25.05.2017 | ulasufuk

Dijital çağın öncü markası ASUS’un sponsorları arasında yer aldığı NBA FanZone, basketbol tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşatmak üzere İstanbul’da! ASUS’un Republic of Gamers (ROG) oyun bilgisayarlarıyla katılımcılara unutulmaz deneyimler yaşatacağı NBA FanZone, 5 Haziran 2017’ye kadar Demirören İstiklal AVM – Social İstanbul’da basketbol tutkunlarıyla buluşacak.  

ASUS’un yarışma kurguları ve NBA2K17 oyun deneyim alanıyla desteklediği, NBA FanZone sergisi basketbol tutkunlarını bekliyor. Demirören İstiklal AVM’nin alt katında 5 Haziran 2017’ye kadar sürecek NBA FanZone’da ASUS, şampiyonların tercihi Republic of Gamers (ROG) serisiyle yerini alıyor.

NBA2K17 ASUS ROG farkıyla NBA FanZone’da!

Basketbol tutkunları, NBA FanZone’da NBA2K17 oyununu ASUS Republic Of Gamers farkıyla deneyimleme fırsatı buluyor. 4K çözünürlük ve Windows 10’lu ASUS ROG bilgisayarlar ile gerçeğe en yakın NBA2K17 deneyimini yaşatan ASUS, güzellik ve güç arasında denge oluşturan Zen felsefesinden ilham alınarak yaratılan Zenbook dizüstü bilgisayarlar ve teknoloji harikası ZenFone 3 akıllı telefon ailesini de ziyaretçileriyle buluşturuyor. Ziyaretçiler ayrıca, Windows 10 Creators güncellemesi ile gelen ve ekstra bir donanım veya yazılım gerektirmeyen Beam özelliği sayesinde, oyun yayını yapabiliyor ve toplulukla gerçek zamanlı etkileşim kurabiliyor. Sergi boyunca katılımcılar ASUS ROG alanında düzenlenen yarışmalarla dilediği NBA takımının orijinal formasına veya NBA2K18’i herkesten önce edinme şansına da sahip olabiliyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!