-->
Acer’ın Yeni Spin 1’i Esnek Bilgisayar Kullanımını ve Şık Tasarımı Bir Araya Getiriyor

Ultra ince, ultra hafif ve ultra şık: Spin 1 hareket halindeyken yaratıcılığa ihtiyaç duyan herkes için mükemmel bir seçim! 6 inç dönüştürülebilir Acer Spin 1 şık bir metal kasaya ve Full HD ekrana sahiptir. Hafifliğiyle kolay taşınabilir olan Spin1  hareket halindeki yaratıcı kullanıcılar için Acer Active Stylus[i] aracılığıyla Windows Ink’i destekler Gücünü Intel® Pentium® veya […]

25.05.2017 | ulasufuk

Ultra ince, ultra hafif ve ultra şık: Spin 1 hareket halindeyken yaratıcılığa ihtiyaç duyan herkes için mükemmel bir seçim!

  • 6 inç dönüştürülebilir Acer Spin 1 şık bir metal kasaya ve Full HD ekrana sahiptir. Hafifliğiyle kolay taşınabilir olan Spin1  hareket halindeki yaratıcı kullanıcılar için Acer Active Stylus[i] aracılığıyla Windows Ink’i destekler
  • Gücünü Intel® Pentium® veya Intel® Celeron® işlemcilerden alan Spin 1 iş, oyun, paylaşım ve çizim için iyi bir performans sunar

Acer bugün Spin 1 dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarlarının en yeni üyesini tanıttı. Tümüyle metal şık bir kasaya sahip olan ve Windows 10 işletim sistemi kullanan bu cihaz hafiftir, taşınabilir ve hareket halindeki yaratıcı kullanıcılar için Acer Active Stylus1 aracılığıyla Windows Ink’i destekler.

Yalnızca 1.25 kg (2.76 lb) ağırlığında ve 14 mm kalınlığında olan kasası en yeni Intel® Pentium® veya Intel® Celeron® işlemcileri, 4 GB DDR3L belleği ve tercihinize göre 32 / 64 / 128 GB eMMC depolama özelliklerini barındırır. IPS[ii] teknolojisine sahip 11.6 inç Full HD (1920×1080) dokunmatik ekranı canlı renkleri 178 derece görüntüleme açılarında sergiler. Sekiz saatlik pil ömrü kullanıcıların dört çok yönlü mod (dizüstü bilgisayar, ekran, tablet ve çadır) ile tüm gün çalışmalarına, oyun oynamalarına, paylaşım ve çizim yapmalarına izin verir.

Spin 1 kullanıcı deneyimini gerçek anlamda geliştirmek için üstün donanım ile yenilikçi özellikleri bir araya getirir. Tüm modellerde, Windows 10 hareketlerini destekleyen Precision Touchpad, kullanıcıların parmak uçlarının ve hareketlerinin doğru takibi sayesinde daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde çalışabilmelerini sağlar. Daha karmaşık projelerde yardımcı olabilmek için, Spin 1 doğal bir kağıt-kalem kullanımı deneyimi sağlayarak ekrana düzgün ve doğrudan giriş imkanı sunan Acer Active Stylus1 aksesuarı ile çalışmaya hazırdır. Kullanıcılar Windows Ink ile düşüncelerini hızla eyleme dönüştürebilir, fikirlerini hızla ve doğal bir biçimde kaydedebilirler.

802.11ac 2×2 teknolojisi aracılığıyla hızlı ve güvenilir kablosuz bağlantısı sayesinde Spin 1, geleneksel 802.11n 2×2 cihazlara oranla üç kata kadar daha hızlı[iii] indirme sağlar. Cihaz aynı zamanda uzun süre ekran başında kalmanın getirdiği göz yorgunluğunun azaltılmasına yardımcı olan Acer BluelightShield özelliğine sahiptir.

Acer TrueHarmony teknolojisini barındıran hoparlörler cihazın her iki yanında bulunmaktadır. Ses kanalları her modda en iyi ses kalitesini garanti etmek için otomatik olarak değişir ve görüntülü sohbetler için bir HD web kamerasıyla eşleştirilmiştir. İlave bağlantı seçenekleri arasında Bluetooth 4.0, bir USB 3.1 bağlantı noktası, bir USB 2.0 bağlantı noktası, bir HDMI bağlantı noktası ve bir microSD (SDXC) kart yuvası mevcuttur.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Acer Spin 1 Temmuz ayında Kuzey Amerika’da 300 $’dan ve yine Temmuz ayında EMEA’da 399 €’dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Kesin özellikler, fiyatlar ve temin edilebilirlik bölgeye göre değişiklik gösterir. Temin edilebilirlik, ürün özellikleri ve belirli pazarlardaki fiyatlar hakkında bilgi için, lütfen www.acer.com aracılığıyla size en yakın Acer ofisi veya yetkili satıcısı ile iletişime geçiniz.

[i] Acer Active Stylus opsiyoneldir

[ii] Burada belirtilen tüm markalar ve ürün adları ilgili firmalarının ticari markalarını içerir ve yalnızca ürünleri açıklamak veya tanımlamak için kullanılmıştır

[iii] 802.11ac temin edilebilirliği ve özellikleri modele ve bölgeye göre değişiklik gösterir. En iyi performansın elde edilmesi için hem verici hem de alıcı 802.11ac’yi desteklemelidir. Ürün IEEE 802.11ac standart özelliklerine dayanmaktadır. Gerçek hız mesafe, bağlantı hızı, site koşulları, ağ boyutu ve diğer faktörlere bağlı olarak değişir. 2×2 kablosuz işlem kapasitesini iki katına çıkaran kablosuz modülüne yerleşik radyo zincirlerinin verici ve alıcılarını ifade eder.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.