-->
Acer Yeni Nitro 5 Dizüstü Bilgisayar Serisini Tanıttı

Modern oyunları uygun fiyatlarla oynayabilmenizi sağlayan performans Tüketiciler modellerde 7. nesil Intel® Core™ işlemcilere sahip NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti grafikler veya 7. nesil AMD A-serisi AMD Radeon™ RX550 grafikler arasında seçim yapabilirler Acer Coolboost™ teknolojisine sahip ikili fan, daha yüksek fan hızları ve soğutma kabiliyeti sunarken, yoğun kullanım ilave destek gerektirdiğinde kullanıcıların soğutma işlemini […]

25.05.2017 | ulasufuk

Modern oyunları uygun fiyatlarla oynayabilmenizi sağlayan performans

  • Tüketiciler modellerde 7. nesil Intel® Core işlemcilere sahip NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti grafikler veya 7. nesil AMD A-serisi AMD Radeon™ RX550 grafikler arasında seçim yapabilirler
  • Acer Coolboost™ teknolojisine sahip ikili fan, daha yüksek fan hızları ve soğutma kabiliyeti sunarken, yoğun kullanım ilave destek gerektirdiğinde kullanıcıların soğutma işlemini manuel olarak kontrol edebilmelerine izin verir
  • Özel tasarımı kapaktaki modern, kırmızı bir menteşe ile dengelenir ve Nitro 5’e klasik ve şık bir hava katar

Acer bugün oyun severler için yeni Nitro dizüstü bilgisayar serisini tanıttı. Yeni Acer Nitro ailesinin ilki olan Nitro 5 serisi güçlü özellikler ile keskin ve şık bir tasarımın güzel bir dengesini sunuyor. Acer popüler grafik ve işlemci özelliklerine sahip yapılandırmalar ile tüketicilere farklı bütçe ve ihtiyaç alternatiflerine uygun geniş seçenekler sunuyor.

Oyuncular yapılandırmada[i] NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti grafikler ile eşleştirilmiş 7. nesil Intel® Core i7 işlemciler veya 7. nesil AMD A-serisi işlemcilere sahip AMD Radeon™ RX550 grafikler arasından seçim yapabilirler. Bu modellerin hepsinde Windows 10 mevcuttur ve 32GB’a kadar DDR4 2400 MHz belleği desteklerler.

Başlatma süresini hızlandırma ve oyun içi yükleme sürelerini kısaltma için ideal olan belirli modeller,1 super hızlı PCIe SSDs (512GB’a kadar) ve depolama için opsiyonel bir HDD (2TB’a kadar) donanımlarıyla temin edilebiliyor.  Bir Gigabit Ethernet bağlantı noktası hızlı ve güvenilir kablolu bağlantılar sağlarken, 802.11ac 2×2 MIMO kablosuz teknolojisi yıldırım hızında kablosuz bağlantı sunar. Bir USB 3.1 C-Tipi (Gen 1) bağlantı noktası, güç kapalıyken şarj özelliğine sahip bir USB 3.0 bağlantı noktası, iki USB 2.0 bağlantı noktası ve 90 Hz’e kadar yenileme oranlarını destekleyebilen bir HDMI 2.0 bağlantı noktası dahil olmak üzere kapsamlı bağlantı noktası seçenekleri bulunmaktadır.

Tabi ki, hiçbir oyun sistemi ısıyı düzenleyen ve sistemin optimum ölçüde çalışmasını sağlayan termal bir çözüm olmadan tamamlanmış sayılmaz. Nitro 5 daha yüksek fan hızları ve soğutma kabiliyeti sunan Acer Coolboost teknolojisine sahip iki fana sahiptir ve yoğun kullanım ilave destek gerektirdiğinde kullanıcıların soğutma işlemini manuel olarak kontrol edebilmelerine izin verir.

Tüm modeller 15.6 inç FHD (1920 x 1080) IPS[ii] ekran ve olağanüstü bir ses derinliği sunan Dolby Audio™ Premium ve Acer TrueHarmony™ teknolojilerini barındırmaktadır. Bunlar, oyun oynarken veya film izlerken sarmal deneyimler sunmak amacıyla bir arada çalışır.

Nitro 5’in sofistike tasarımı ince çizgili yüzeyiyle mat siyah bir kasayı içermektedir. Düzgün, ince bir kırmızı menteşe kalın bir siyah ızgaralı havalandırmanın üzerinden bilgisayarın arkası boyunca uzanır. Klavye kırmızı renkli arkadan aydınlatmaya sahiptir ve WASD tuşları ve touchpad’in ana hatları ayrıca kolay kullanım için çizilmiştir.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Acer Nitro 5 Temmuz ayında Kuzey Amerika’da 899 $’dan, Ağustos ayında EMEA’da 1,099 €’dan ve Temmuz ayında Çin’de 5,499 ¥’den başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Kesin özellikler, fiyatlar ve temin edilebilirlik bölgeye göre değişiklik gösterir. Temin edilebilirlik, ürün özellikleri ve belirli pazarlardaki fiyatlar hakkında bilgi için, lütfen www.acer.com aracılığıyla size en yakın Acer ofisi veya yetkili satıcısı ile iletişime geçiniz.

[i] Özellikler modele ve pazara göre değişiklik gösterebilir

[ii] Burada belirtilen tüm markalar ve ürün adları ilgili firmalarının ticari markalarını içerir ve yalnızca ürünleri açıklamak veya tanımlamak için kullanılmıştır



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.