-->
Acer, Red Bull Kumite 2017’nin Resmi Ortağı Oldu

Acer Predator XB271HK, Paris’te düzenlenecek olan Red Bull Kumite 2017’nin resmi monitörü olarak duyuruldu. Turnuvanın şampiyonu dünyanın en güçlü kavisli dizüstü oyun bilgisayarı olan Acer’ın yeni Predator 21 X’i ile ödüllendirilecek Acer, uluslararası dövüş oyunları yarışması Red Bull Kumite 2017’nin resmi ortağı olduğunu duyurdu . Dünyanın en iyi Street Fighter V oyuncuları Acer’ın dövüş oyunlarında […]

25.05.2017 | ulasufuk

Acer Predator XB271HK, Paris’te düzenlenecek olan Red Bull Kumite 2017’nin resmi monitörü olarak duyuruldu. Turnuvanın şampiyonu dünyanın en güçlü kavisli dizüstü oyun bilgisayarı olan Acer’ın yeni Predator 21 X’i ile ödüllendirilecek

Acer, uluslararası dövüş oyunları yarışması Red Bull Kumite 2017’nin resmi ortağı olduğunu duyurdu . Dünyanın en iyi Street Fighter V oyuncuları Acer’ın dövüş oyunlarında kendini kanıtlamış Predator XB271HK monitörleriyle kıyasıya mücadele edecekler. 27-28 Mayıs’ta Paris Salle Wagram’da düzenlenecek olan Red Bull Kumite’nin üçüncüsü, Acer’ın olağanüstü oyun deneyimine şahit olacak.

27 Mayıs’ta yapılacak açık seçmeli turnuvanın iki finalisti, savaştan galip çıkmak için 28 Mayıs Pazar günü çift elemeli turnuvada dünyanın en iyi 14 Street Fighter V oyuncusuna katılacaklar.

Hafta sonunun bitiminde ise, şampiyon yarışmacı dünyanın kavisli ekrana ve entegre göz takip teknolojisine sahip ilk dizüstü bilgisayarı olan Acer’ın yeni Predator 21 X’i ile ödüllendirilecek. Predator 21 X en yeni 7. nesil Intel® Core™ işlemciler, beş AeroBlade™ 3D metal soğutma fanı ve benzersiz grafik performansı için SLI’da iki NVIDIA® GeForce® GTX 1080 GPU barındırıyor.

Red Bull Kumite 2017 Resmi Monitörü: Predator XB271HK

Predator oyun monitörleri , Acer’ın oyunu değiştiren inovasyonlarındaki uzmanlığı, tutkusu ve süregelen uğraşılarının sonucunda sayısız endüstri ödülü kazanmıştır. Predator XB271H gölgelenme olmadan hızlı aksiyon ve etkileyici geçiş sahneleri için NVIDIA® G-SYNC™ ve hızlı 4 ms yanıtlama süresine sahip harika bir 27 inç Ultra HD (3840 x 2160) ekrana sahiptir.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.