-->
Acer Predator Triton 700 Ultra Taşınabilir Bir Boyutta Eşşsiz Performans Sunuyor

Acer’ın inanılmayacak kadar ince Predator Triton 700 dizüstü oyun bilgisayarı NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU ile gelecek Gelişmiş termal teknolojileri ultra taşınabilir bir boyutta eşsiz performans sunuyor Uzun süredir beklenen Predator Triton 700 ultra ince dizüstü oyun bilgisayarı, inanılmaz derecedeki ince tasarımı, en yeni grafikleri, işlemciler ve endüstri lideri termal teknolojisiyle Acer’ın Computex Taipei standında […]

30.05.2017 | ulasufuk

Acer’ın inanılmayacak kadar ince Predator Triton 700 dizüstü oyun bilgisayarı NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU ile gelecek

Gelişmiş termal teknolojileri ultra taşınabilir bir boyutta eşsiz performans sunuyor

Uzun süredir beklenen Predator Triton 700 ultra ince dizüstü oyun bilgisayarı, inanılmaz derecedeki ince tasarımı, en yeni grafikleri, işlemciler ve endüstri lideri termal teknolojisiyle Acer’ın Computex Taipei standında çok önemli bir konuma sahip.

Acer’ın, hava akımını %35 arttıran ancak yine de cihaz içinde daha az alan kaplayan endüstri lideri AeroBlade™ 3D metal fanları sayesinde,Predator Triton 700 yüksek performanslı NVIDIA® GeForce® GTX 1080 (hız aşırtılabilir) GPUve standart-voltajlı 7. nesil Intel® Core™ işlemciler barındıran zarif bir 18.9 mm kalınlığında (0.74 inç) alüminyum kasaya sahip. RAID 0 yapılandırmasında iki NVMe PCIe SSDsve 32 GB’a kadar DDR4 2400 MHz bellek sistemin en üst performansla çalışmasını garanti ediyor.

Predator Triton 700 dünyanın en ince, en hızlı ve en sessiz dizüstü oyun bilgisayarlarını tasarlamak için NVIDIA’nın yenilikçi yaklaşımı olan Max-Q’dan yararlanmaktadır. NASA’nın uzaya insan gönderme misyonunun önemli bir parçası olan Max-Q, atmosferik uçuştaki bir roketin üzerindeki aerodinamik gerilimin maksimuma çıktığı nokta olarak tanımlanmaktadır. Bu nedenle, roketin tasarımı Max-Q etrafında hassasiyetle yapılır. NVIDIA dizüstü oyun bilgisayarları tasarlamak için benzer bir felsefe uygulayarak, Acer’ın önceki nesil ürünlerine oranla daha fazla GPU performansına sahip daha ince dizüstü bilgisayarlar üretebilmesini mümkün kılmıştır.

VR-uyumlu Predator Triton 700, gerçek bir sarmal oyun deneyimi için oyunların tamamen akıcı olması amacıyla NVIDIA® G-SYNC™ destekleyen 15.6 inç Full HD IPS ekranda parlak ve canlı görseller sunuyor. Dolby Atoms® surround ses sistemi ve Acer TrueHarmony™ canlı ve zengin akustik sesler sağlarken, İş İçin Skype Sertifikası görüşmelerin net ve gecikmesiz olmasını garanti ediyor.

Killer DoubleShot™ Pro ağ iletişimi ve 40 Gbps’e kadar hızlar sağlayan ikili 4K video çıkışı destekleyen Thunderbolt™ 3 bağlanabilirliği bilgisayarın güçlü özelliklerini tamamlıyor. Predator Triton 700 ayrıca iki USB 3.0 bağlantı noktası (güç kapalıyken USB şarj özelliğine sahip ), bir USB 2.0 bağlantı noktası, bir HDMI 2.0 bağlantı noktası, bir DisplayPort konektörü ve kablolu bağlantı tercih edenler için bir Gigabit Ethernet bağlantı noktası barındırıyor. Ağ iletişimi, en hızlı ağ bağlantısını seçen ve tüm yüksek öncelikli trafiği o arabirimden gönderirken standart trafiği diğerine bırakan Killer DoubleShot™ Pro teknolojisi tarafından güçlendirilmiş.

Yeni ultra ince Predator Triton dizüstü oyun bilgisayarı serisinin ilki olarak, Predator Triton 700 abartısız siyah bir kasaya ve düz kontürler, açılı ön köşelere sahip minimalist bir tasarıma sahip. Klavyenin üzerinde geniş bir Corning® Gorilla® Glass plakası bilgisayarın soğutma sistemine AeroBlade™ 3D fanı ve beş ısı borusunu sergileyen bir vitrin görevi görüyor ve aynı zamanda Precision Touchpad işlevine sahip.

Tabii ki, hiçbir dizüstü oyun bilgisayarı tatmin edici bir yazı yazma deneyimi ve hızlı, doğru yanıtlama süreleri sağlayan mekanik bir klavye olmadan tamamlanmış sayılmaz. Tuşlar RGB arkadan aydınlatmalı ve ayrı ayrı programlanabiliyorlar.

PredatorSense yazılımı oyuncuların Predator Triton 700’ün ışıklandırma, kısayol tuşları, fan kontrolü ve genel sistem takibi gibi en önemli özelliklerini tek bir kontrol arayüzünden kontrol edebilmelerine ve düzenlemelerine izin veriyor.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Predator Triton 700 dizüstü oyun bilgisayarı Ağustos ayında Kuzey Amerika’da 2,999 $’dan ve yine Ağustos ayında EMEA’da 3,399 €’dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecek.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!