-->
Warhammer 40.000 Dawn of War III Dünya ile Aynı Anda Voidu’da!

Global anlamda çok sevilen ve şimdiye kadar strateji kategorisinde en çok sevilen oyun olan Warhammer 40.000 Dawn of War serisinin yeni bölümü Dawn of War III, Dünya ile aynı anda Voidu kataloğunda yerini aldı! Dünya çapında çok sevilen ve en çok tercih edilen strateji oyunlarından biri olan serinin yeni bölümü nihayet karşımızda! Warhammer 40K serisinin […]

28.04.2017 | ulasufuk

Global anlamda çok sevilen ve şimdiye kadar strateji kategorisinde en çok sevilen oyun olan Warhammer 40.000 Dawn of War serisinin yeni bölümü Dawn of War III, Dünya ile aynı anda Voidu kataloğunda yerini aldı!

Dünya çapında çok sevilen ve en çok tercih edilen strateji oyunlarından biri olan serinin yeni bölümü nihayet karşımızda!

Warhammer 40K serisinin o bilindik atmosferi ve sert oynanışı, bu bölümde de oldukça güçlü bir yer tutuyor. Ork, Space Marine ve Eldar fraksiyonlarından birini seçip, amansız rakiplere karşı zafer kazanmak bu oyunda hiç kolay bir durum değil. Acheron’un gizem dolu dünyasında bulunan yıkıcı bir silah ve onu ele geçirmek için fraksiyonlar arasında kıyasıya bir şiddet ve heyecan sizi bekliyor.

Warhammer 40K – Dawn of War III’ü buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.