-->
Voidu Bethesda Kampanyası’nda Güzel İndirimler Var!

Bahara hazırlandığımız bu günlerde, Voidu’da Bethesda kampanyası başladı! Skyrim, Dishonored, Fallout 4 ve Doom gibi popüler oyunlarda harika indirimler sizleri bekliyor! Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun platformu Voidu, 15 günlük büyük Bethesda kampanyası ile oyun severlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bethesda oyunlarında 21 Nisan’a kadar %50’ye varan indirim Fallout 4, Dishonored 2, Doom, Wolfenstein: The […]

07.04.2017 | ulasufuk

Bahara hazırlandığımız bu günlerde, Voidu’da Bethesda kampanyası başladı! Skyrim, Dishonored, Fallout 4 ve Doom gibi popüler oyunlarda harika indirimler sizleri bekliyor!

Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun platformu Voidu, 15 günlük büyük Bethesda kampanyası ile oyun severlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Bethesda oyunlarında 21 Nisan’a kadar %50’ye varan indirim

Fallout 4, Dishonored 2, Doom, Wolfenstein: The New Order, The Elder Scrolls V: Skyrim, The Evil Within, Rage gibi dünya çapında çok sevilen ve unutulmaz oyunların altına imzasını atmış bir oyun üreticisi olan Bethesda Softworks oyunlarında %50’ye varan indirimler sizi bekliyor!

Voidu büyük Bethesda Softwoks kampanyasına ulaşmak için buraya tıkla!



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!