-->
Türk Markalarının Ortadoğu’ya Açılan Kapısı CC Media, DGC 2017 Fuarı’nda

CC Media, Ortadoğu ve Afrika bölgesinin en büyük oyun fuarına katıldıTürkiye’nin yıllık 755 milyon dolarlık gelirle lider olduğu MENA Bölgesi’nin önemli etkinliklerinden Dubai Digital Games Conference, 21-23 Mart tarihlerinde sektörün en büyük oyuncularını bir araya getirdi. Her yıl 200’den fazla şirketin katıldığı ve 2 gün süren Dubai Digital Games Conference 2017 (DGC 2017 Dubai) etkinliğine […]

04.04.2017 | ulasufuk

CC Media, Ortadoğu ve Afrika bölgesinin en büyük oyun fuarına katıldıTürkiye’nin yıllık 755 milyon dolarlık gelirle lider olduğu MENA Bölgesi’nin önemli etkinliklerinden Dubai Digital Games Conference, 21-23 Mart tarihlerinde sektörün en büyük oyuncularını bir araya getirdi.

Her yıl 200’den fazla şirketin katıldığı ve 2 gün süren Dubai Digital Games Conference 2017 (DGC 2017 Dubai) etkinliğine influencer marketing ajansı CC Medya Operasyon Direktörü Güven Çelikkaya konuşmacı olarak katıldı.

CC Media’nın Türkiye’den Ortadoğu ve Afrika (MENA) ülkelerinde faaliyet gösteren şirketler için Influencer Marketing ve online video içerik geliştirdiğini söyleyen Güven Çelikkaya, konferans boyunca ziyaretçilerden büyük ilgi gördüklerini belirtti.

Türk şirketleri için önemli fırsat

CC Media’nın oyun firmalarına hem Türkiye de hem de MENA bölgesinde aynı anda Influencer Marketing hizmeti verebilen bölgedeki tek firma olduğuna dikkat çeken Güven Çelikkaya, bölgede oyun yayınlamak isteyen onlarca firmaya düşük maliyetli, etkili, hem Türk hem Arap Youtuber’lar üzerinden çok sayıda kampanya gerçekleştirdiklerini belirtti.

Ortadoğu’dan yeni işbirlikleri

Güven Çelikkaya konferansın ikinci gününde “MENA Bölgesi’nde Influencer Marketing ve Performans Yönetimi” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Çelikkaya hem konuşmasına hem de CC Media standına büyük ilgi olduğunu, Türkiye’de proje gerçekleştirmek isteyen per çok şirketle çeşitli işbirlikleri başlatmak üzere anlaşmalar yaptıklarını söyledi. Çelikkaya şöyle devam etti:

750 bin dolarlık hizmet ihracatı

“CC Media House yurt dışındaki faaliyet gösteren birçok firmaya hem Türkiye hem de Arap bölgesinde Influencer Marketing kampanya yönetimi hizmet veriyor. 2016 yılında yurtdışı firmalar ile gerçekleştirilen projeler kapsamında toplamda 30’dan fazla büyük çaplı kampanya gerçekleştirdik. Özellikle Arap ülkelerinde yaptığımız bu kampanyaların toplam bütçesi yaklaşık 750 bin dolar seviyesine ulaştı. Yurt dışında yürüttüğümüz operasyonlar ile doğrudan ülkemize hizmet ihracatı gerçekleştirerek önemli bir başarıya imza atmayı başardık”.

“Tüm dünyada kabul gören yeni medya sosyal medya ve video. Bu içerikler aracılığı ile ürün ve hizmetlerin tanıtımına da “Influencer Marketing” deniyor. CC Media, yeni medyanın sunduğu imkanlarla ve influencer marketing projeleri ile Türkiye ve MENA bölgesinde markaları izleyicilerle yaratıcı yollardan buluşturuyor ve çok yüksek geri dönüşler sağlıyor”



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!