-->
HyperX, Intel Extreme Masters 12. Sezonu için ESL ile Yeniden Güçlerini Birleştirdi

HyperX, Intel Extreme Masters’ın (IEM) üst üste 5. defa destekçisi ve bellek partneri olacak. Kingston Technology Company Inc.’in bir iştiraki olan HyperX, Intel Extreme Masters’ın 12. sezonu için ESL ile güçlerini bir kez daha birleştirdiklerini ve etkinliğin çevre birimleri ve bellek ürünleri partneri olacağını duyurdu. Yüksek performanslı HyperX kulaklıkları, klavyeler, fare ve bellekleri profesyonel oyuncular tarafından […]

19.04.2017 | ulasufuk

HyperX, Intel Extreme Masters’ın (IEM) üst üste 5. defa destekçisi ve bellek partneri olacak.

Kingston Technology Company Inc.’in bir iştiraki olan HyperX, Intel Extreme Masters’ın 12. sezonu için ESL ile güçlerini bir kez daha birleştirdiklerini ve etkinliğin çevre birimleri ve bellek ürünleri partneri olacağını duyurdu. Yüksek performanslı HyperX kulaklıkları, klavyeler, fare ve bellekleri profesyonel oyuncular tarafından hem antrenmanlarda hem de turnuvalarda kullanılacak. HyperX, IEM ile 8. sezonda başlayan birlikteliğini 5 yıldır sürdürüyor.

ESL Pro Gaming Başkan Yardımcısı Michal Blicharz, “Yıllardır başarılı bir ilişki kurduğumuz HyperX ile tekrar bir araya geldiğimiz için mutluyuz” diyerek, son 4 yılda HyperX’in Intel Extreme Masters ile mükemmel uyum sağladığını ve önümüzdeki dönemde birliktelik bağının güçlenerek daha da ileriye taşınacağını söyledi.

“HyperX, yarışmacıları ve katılımcıları en yüksek kalitede oyuncu kulaklıkları, klavyeler ve farelerle donatmaktan gurur duyuyor ve Intel Extreme Masters’a desteğini sürdürüyor” diyen HyperX Global Stratejik Pazarlama Müdürü Anni L. Gerard, “ eSpor büyümeye devam ediyor ve biz de oyuncular için ürettiğimiz ödüllü ürünlerimizle, oyunlarını bir sonraki seviyeye taşımalarında destek olmaya devam ediyoruz” dedi.

Intel Extreme Masters’ın ilk etkinliği Sydney’de düzenleniyor. Etkinlikte HyperX deneyimini yaşatacak stantlar ve aktiviteler katılımcıları bekliyor. eSpor severler Intel Extreme Masters Sydney’in parçası olarak, HyperX’in sponsor olduğu SK Gaming, Renegades ve Vici Gaming gibi takım ve oyuncularla birlikte ürünleri deneyimleme imkanı bulacaklar.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.