-->
Wolfteam Dergisi Türkiye’nin Her Yerinde Satışta

Wolfteam Dergisi 250 TL değerinde hediye kodu veriyor Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS FPS oyununa özel Wolfteam Dergisi, tüm Türkiye’de satışa çıktı. Fiyatı 10 TL olan derginin Wolfteam oyuncularına en büyük sürprizi ise 250 TL değerindeki hediye kodu. Dergide Wolfteam ile ilgili tüm bilgiler, en yeni güncellemeler, silah ve haritaların yanı sıra röportajlar, e-spor dosyası, […]

28.03.2017 | ulasufuk

Wolfteam Dergisi 250 TL değerinde hediye kodu veriyor

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS FPS oyununa özel Wolfteam Dergisi, tüm Türkiye’de satışa çıktı. Fiyatı 10 TL olan derginin Wolfteam oyuncularına en büyük sürprizi ise 250 TL değerindeki hediye kodu.

Dergide Wolfteam ile ilgili tüm bilgiler, en yeni güncellemeler, silah ve haritaların yanı sıra röportajlar, e-spor dosyası, ödüllü turnuva etkinlikleri ve Netmarble’ın diğer oyunlarının tanıtımları yer alıyor.

Netmarble Türkiye’den, sayısı 35 milyonu bulan Wolfteam oyuncusuna heyecan verecek bir haber var. Wolfteam Dergisi’nin 2’nci sayısı dopdolu bir içerik ve oyuncuların başka hiçbir yerde bulamayacağı hediye kodlarıyla tüm Türkiye’de satışa çıkan derginin fiyatı ise sadece 10 TL.

250 TL değerinde hediye kodu

Wolfteam Dergisi’nde yer alan ve başka hiçbir yerde bulunmayan 250 TL değerindeki hediye kodu ile oyuncular, EM4A1 Ultimate gibi oyunda en fazla talep gören pek çok silaha, aksesuara ve karaktere 30 gün boyunca sahip olabilecekler.

Her sayfası dolu dolu

Dergide, Türkiye’nin en güçlü e-spor oyunlarından biri olan Wolfteam’in başlangıcından günümüze hikayesi, en yeni güncellemeler, en sevilen silah ve haritaların detaylı açıklamaları ile ödüllü turnuvalar hakkında bilgiler yer alıyor. Ayrıca Cantuğ “Unlost” Özsoy ile kayıp oyunların izini süren bir röportaj, BloodRapper’dan yayıncılık ve taktikler üzerine tüyolar ile oyun dünyasının derinliklerine iniliyor. Wolfteam’in en iyi üç klanı Katre-i Matem, JoYYaMYaMLaR ve JustApplica ile söyleşi, The Zemzem (1907 Fenerbahçe), NukeStar (HWA Gaming) ve Alucard (Dark Passage) ile e-spor sohbeti, Cosplay Dosyası ve Gaming İstanbul etkinlikleri derginin sayfalarını dolduruyor.

Netmarble’ın eğlenceli evreni

Wolfteam Dergisi, Netmarble evrenine eğlence katan pek çok oyun hakkında bilgiyi de sayfalarına taşıyor. Dergide, Wolfteam dışında Netmarble’ın diğer PC ve mobil oyunları Paramanya, MARVEL Future Fight, EvilBane, Seven Knights, MStar, Goley, Hounds: The Last Hope, Rakion’a ait taktikler, hikayeler ve oyunların farklı yanları tanıtılıyor. Üstelik bu oyunların eğlencesini artıracak hediye kodları da dergide yer alıyor.

 



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.